Data: 2009-10-02 11:02:38
Temat: Re: Odgrzewane parówki, czyli o wstręcie do ciepłego ...
Od: medea <e...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Robakks pisze:
> Dokładnie.
> Miłośnik czekolady może swoje umiejętności rozróżnienia czekolady
> prawdziwej od wyrobów czekoladopodobnych przekazać innym
> miłośnikom czekolady, by nie mylili tych produktów.
Czyli jednak! Jest w posiadaniu tej tajemnej wiedzy, która pozwala mu
odróżniać czekoladę od nie-czekolady!
> A jak nazwiesz Ewo fałszywego miłośnika czekolady, który udaje
> że zna się na czekoladzie i poucza prawdziwych miłośników
> co im wolno, a czego nie wolno?
Edward Robak z Nowej Huty?
> Czy to jest "chory z urojenia" czy "chory na władzę" ? :-)
> pozdrawiam,
> Edward
Sic!
Ewa
|