| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 1999-12-30 09:46:14
Temat: Offtopic - Paul UStary - co z tym trzęsieniem ziemii u wasz ????? Często tak macie ?
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 1999-12-30 10:29:29
Temat: Re: Offtopic - Paul UNo ponoc w oklicach St. Moritz ( czy jakos tak ) - az 5 w skali Rihtera
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
Paul Urstein napisał(a) w wiadomości: <3...@p...ch>...
>ostry a écrit :
>
>> Stary - co z tym trzęsieniem ziemii u wasz ????? Często tak macie ?
>>
>
>Coooooo? Gdzie? nic nie wiem, spalem w nocy i jeszcze nie sluchalem
>wiadomosci. Rzucam sie na internet odpowiem pozniej!
>Serwus
>
>
>--
>Amicalement Paul Urstein
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 1999-12-30 10:37:50
Temat: Re: Offtopic - Paul Uostry a écrit :
> Stary - co z tym trzęsieniem ziemii u wasz ????? Często tak macie ?
>
Coooooo? Gdzie? nic nie wiem, spalem w nocy i jeszcze nie sluchalem
wiadomosci. Rzucam sie na internet odpowiem pozniej!
Serwus
--
Amicalement Paul Urstein
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 1999-12-30 10:52:42
Temat: Re: Offtopic - Paul UMiej litość człowieku, nie pisz mi takich rzeczy naczczo :)))
--
-------------------------------------------
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
-------------------------------------------
Paul Urstein napisał(a) w wiadomości: <3...@p...ch>...
>ostry a écrit :
>
>> Stary - co z tym trzęsieniem ziemii u wasz ????? Często tak macie ?
>>
>
>To bylo w Grison i Vernayz,
>Na szczescie nic groznego.... a te glupie Alpy, ze tez ciagle musza
>rosnac...
>a propos, czy znasz suszone mieso z Grison?
>To jest poledwica marynowana w winie z przyprawami i nastepnie suszona
>teoretycznie na strychu w przewiewie... To najbardziej typowy
>szwajcarski przysmak
>Szkoda ze nie mozna przeslac miesa internetem...
>
>
>--
>Amicalement Paul Urstein
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 1999-12-30 10:55:04
Temat: Re: Offtopic - Paul Uostry a écrit :
> Stary - co z tym trzęsieniem ziemii u wasz ????? Często tak macie ?
>
To bylo w Grison i Vernayz,
Na szczescie nic groznego.... a te glupie Alpy, ze tez ciagle musza
rosnac...
a propos, czy znasz suszone mieso z Grison?
To jest poledwica marynowana w winie z przyprawami i nastepnie suszona
teoretycznie na strychu w przewiewie... To najbardziej typowy
szwajcarski przysmak
Szkoda ze nie mozna przeslac miesa internetem...
--
Amicalement Paul Urstein
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 1999-12-30 12:36:05
Temat: Re: Offtopic - Paul UTo nawet na syto jest trudne do przelkniecia.
Czy cos takiego jest do znalezienia u nas?
Grzegorz Pajak
ostry napisał(a) w wiadomości: <84fe0n$p2v$1@flis.man.torun.pl>...
>Miej litość człowieku, nie pisz mi takich rzeczy naczczo :)))
>>a propos, czy znasz suszone mieso z Grison?
>>To jest poledwica marynowana w winie z przyprawami i nastepnie suszona
>>teoretycznie na strychu w przewiewie... To najbardziej typowy
>>szwajcarski przysmak
>>Szkoda ze nie mozna przeslac miesa internetem...
>>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |