« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-01-30 21:57:39
Temat: PianaJezu!
Pomóżcie. Piana na szarlotke (ale zeby sie nie "zgumliła") deeply
needed!!!!!!!
Help. musze zrobic skoro swit, a gdzies sie zapodzialo.
ita
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-01-30 22:13:41
Temat: Re: PianaOn Thu, 30 Jan 2003 22:57:39 +0100, "zuczek"
<z...@p...onet.pl> wrote:
>Jezu!
>Pomóżcie. Piana na szarlotke (ale zeby sie nie "zgumliła") deeply
>needed!!!!!!!
Troche cukru pudru do bialek
Ale to gumowacenie moze byc zalezne chyba od temperatury piekarnika. I
moze odrobinke bulki tarej na jabka, zeby ta beza za bardzo wody nie
naciagnela
--
Catalina
icq # 54287160
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-01-31 07:40:47
Temat: Re: Piana
To jaka temp.polecacie?
dzieki z gory
ita
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-01-31 08:30:38
Temat: Re: PianaCo do skladnikow to tylko piana z bialek i koniecznie przesiany cukier
puder.
A w piekarniku musisz suszyc, a nie piec zeby sie nie zgumila.
To musi byc okolo 100 stopni i wiatraczek.
Ja to robie juz od kilku lat, ale pieke kruche ciasto, na to klade jakies
kwasne owoce np. porzeczki i na to piane z bialek i cukru pudru. Pycha.
Powodzenia :)
Basia.
"zuczek" <z...@p...onet.pl> wrote in message
news:b1c74r$n5b$1@news.onet.pl...
> Jezu!
> Pomóżcie. Piana na szarlotke (ale zeby sie nie "zgumliła") deeply
> needed!!!!!!!
> Help. musze zrobic skoro swit, a gdzies sie zapodzialo.
> ita
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |