| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-17 07:08:01
Temat: Re: Przepis na kapustę zasmażaną
methe wrote:
> Witam ,
>
> Ja to robię tak :
>
> Szatkuje sobie taka jedna kapustę i wrzucam ja do garka zalewam woda i sie
> gotuje, po jakims czasie dosypuje vegete , potem jak jest taka juz fajnie
> chrupiąca dodaje startą na grubych oczach marchew i tu w zalezności od tego
> ile jej akurat mam ale tak ze dwie srednie , potem dodaje usmazoną osobno
> kielbaske drobiowa i wszystko to dodaje do kapusty , potem koperek a potem
> to juz rozpuszczam maslo na patelni , koniecznie laciate czerwone (bo jest
> jeszcze mikselko ale to nie o nie chodzi ) i ze dwie plaskie lyzki maki , to
> szybko mieszam by nie bylo kluch i dodaje do kapusty i mieszam i to wsio .
> Mi to ogromnie smakuje a jeszcze jak jest podane ze kurczakiem w panierce z
> bulki tartej to juz wogole orgazm :))))) , no i moj syn za tym strasznie
> przepada , za kapustka oczywiscie
> ..:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
>
Ale po ugotowaniu to chyba odcedzasz tą kapustę?:)))
Mich'ata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |