Data: 2004-02-28 08:34:55
Temat: Re: Przyprawy i kilka pytań
Od: "s(00)mal" <s...@o...pl_usun-myslniki>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 27 Feb 2004 19:31:12 +0100, Małgorzatka+ <malgorzatka_sio z
tym_@interia.pl> napisał:
> Polecam http://montignac.miniportal.pl/ig.php - masz tam liste wielu
> produktow z podanym IG.
OK:)
> Kukurydza ma 54.
Hmm... to dziwne, bo po tej salatce czulem sie zapchany czyli jakbym zjadl
cos bardzo niezgodnego z MM. Tunczyk z puszki, lyzka majonezu, kukurydza
(sporo) i por. Pewnie ta ryba byla za tlusta.
> Trzeba
> go ugotowoac al dente (czyli na pol-twardo, nie rozgotowac na kluchy) i
> mozna laczyc z tluszczami - czyli sos pomidorowy/pieczarki itp. OK - ale
> zolty ser oraz miesko NIE. Acha, o ile wiem moze byc jeszcze makaron
> razowy.
OK:) To trzeba by jeszcze jakies dobre sosy do spaghetti bez mieska
wymyslec;) Makaron z owocami (jagody, jak tu dostac jagody?;)) tez moze
byc OK:)
Czy skora z kurczka wedzonego jest tak samo zabroniona jak z pieczonego??
--
[s(00)mal]---[gg: 1337396]---[zepsute HP-820:((]
"Młodzieniec zanurzył się w Duszy Świata i ujrzał, że Dusza Świata jest
częścią Duszy Boga, a Dusza Boga jest jego własną duszą. I odtąd mógł
czynić cuda..."
|