Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Re: losos

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Re: losos

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-10-10 05:31:42

Temat: Re: Re: losos
Od: m...@p...com szukaj wiadomości tego autora


> Nie moge przekonac sie do surowej ryby.
> Oto przepis:
> 'Obranego ze skory ' lososia kroimy wzdluz na bardzo cienkie plastry i
> przekladamy (jak lasagne) cebulka, sola i pieprzem i przyskamy cytrynka.
> Musi potem wszystko postac troche w lodowce, zeby sie "przegryzlo".
> Podobno jest wyborne.

Pewnie, ze wyborne!!
A np jako przekaske proponuje surowego (koniecznie)
lososia pokrojonego w cienkie plasterki i skropionego sosem sojowym.
Totalny odjazd. :-)


mRqS-----------------
|\ /| | \ \ __| __|
| \ | | | / \(_ | _|
| |_|_|_\ \_\__|___|
----------------studio
---[www.miragestudio.maxi.pl]----
-----[www.el-projekt.z.pl]-------
---[http://komp.kwidzyn.top.pl]--
--------[tel. 0502059115]--------
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

emulgatory
pumpkin pie
Paprykarz
Miesko gotowane
Folia aluminiowa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »