« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-10-10 05:31:42
Temat: Re: Re: losos
> Nie moge przekonac sie do surowej ryby.
> Oto przepis:
> 'Obranego ze skory ' lososia kroimy wzdluz na bardzo cienkie plastry i
> przekladamy (jak lasagne) cebulka, sola i pieprzem i przyskamy cytrynka.
> Musi potem wszystko postac troche w lodowce, zeby sie "przegryzlo".
> Podobno jest wyborne.
Pewnie, ze wyborne!!
A np jako przekaske proponuje surowego (koniecznie)
lososia pokrojonego w cienkie plasterki i skropionego sosem sojowym.
Totalny odjazd. :-)
mRqS-----------------
|\ /| | \ \ __| __|
| \ | | | / \(_ | _|
| |_|_|_\ \_\__|___|
----------------studio
---[www.miragestudio.maxi.pl]----
-----[www.el-projekt.z.pl]-------
---[http://komp.kwidzyn.top.pl]--
--------[tel. 0502059115]--------
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |