Data: 2010-01-13 10:38:43
Temat: Re: Romans - dobre praktyki?
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Magdulińska" <m...@o...pl> wrote in message
news:hik7l0$23i$1@nemesis.news.neostrada.pl...
>
> Użytkownik "Prawusek" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:hik5e0$na$1@nemesis.news.neostrada.pl...
> >
> > "Magdulińska" <m...@o...pl> wrote in message
> > news:hik2nn$sds$1@nemesis.news.neostrada.pl...
> >>
> >> Użytkownik "Prawusek" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> >> news:hijuff$fur$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> >> >
> >> > "Aicha" <b...@t...ja> wrote in message
> >> > news:hijtui$ki5$1@news.onet.pl...
> >> >> Użytkownik "Prawusek" napisał:
> >> >>
> >> >> > > > > No i ujawnił sie teraz kawał skurwiela.
> >> >> > > > I lekarka tudzież.
> >> >> > > I kto to mówi... :D
> >> >> > Ja nie mam problemów z kobietami lecz z dzieckiem. :-)))))))))))))
> >> >> > Skorzystasz z porad brytfannowych?
> >> >>
> >> >> Dziecko - rozumiem - z probówki ;)
> >> >> Na razie to potrzebuję normalnej teflonowej patelni z Olkusza.
> >> >
> >> > Oj, chyba lepszy wok z warstwą greblonową (na całości!!!) za 15zł -
> >> > doskonałe smażenie. Chiba z Czech... Duży i lekki.
> >> >
> >> >
> >> Tia... 15 zł... i po tygodniu zardzewieje ;P
> >
> > Aluminium. Sprawuje się doskonale - poezja smażyć choćby słoninę...
> > :-)))))
> >
> >
>
> Mniam - smalec ze skwareczkami, jabłuszkiem, cebulką, majerankiem i
odrobiną
> słodkiej, czerwonej papryki.
> I świeży, gorący chlebuś.
Smażę na słonince dużą cebulę drobno pokrojoną do ciasta na chleb, daję
do niego jeszcze siemię lniane, majeranek i czarnuszkę. A później masło -
pychotka.
A teraz degustuję nalewkę na qrach - wspaniała i lecznicza - na nerki i
serce.
|