Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Saszlyki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Saszlyki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-06-13 09:57:29

Temat: Saszlyki
Od: "pini" <p...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

Potrzebuje zrobic na dzis wieczor saszlyki z piersi indyczej i sliwkami czy
ktos zna jakis wypasiony przepis na chrypiace i soczyste mieso.
potrzebuje wsparcia.
Dzekuje.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-06-13 10:04:29

Temat: Re: Saszlyki
Od: "margola & zielarz" <malgos@spamu_nie_kochamy.panda.bg.univ.gda.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "pini" <p...@p...fm> napisał w wiadomości
news:bcc769$qef$1@korweta.task.gda.pl...
> Potrzebuje zrobic na dzis wieczor saszlyki z piersi indyczej i sliwkami
czy
> ktos zna jakis wypasiony przepis na chrypiace i soczyste mieso.
> potrzebuje wsparcia.


Przepraszam, strasznie przepraszam, ale rozbawilo mnie to pytanie, sliczna
literowka, doprawdy :)
Otoz u mnie chrypiacym i soczystym miesem rzucaja panowie spozywajacy na
laweczce trunki z gatunku raczej tanszych i podlejszych ;))))

Margola

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-06-13 10:06:45

Temat: Saszlyki
Od: "pini" <p...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

sorry, chrupiace wiesz co mialem na mysli bo gdzybym mial ochote porzucac
miesem to zrobil bym to nie oznajmiajeac tego na forum



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-06-13 10:07:37

Temat: Re: Saszlyki
Od: "pini" <p...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

gdybym...;)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-06-13 11:22:11

Temat: Re: Saszlyki
Od: "rahab" <r...@p...katowice.pl> szukaj wiadomości tego autora


Saszłyki:
> Potrzebuje zrobic na dzis wieczor saszlyki z piersi indyczej i sliwkami
czy
> ktos zna jakis wypasiony przepis na chrypiace i soczyste mieso.
> potrzebuje wsparcia.
> Dzekuje.

tak się składa że robiłem ostatnio....
pokroic indyka z kostki (takie dosyć spore) (ja jeszcze takie pokrojone
mięsko zwyle trochę paprykuję, solę
i daję szczyptę ziół prowansalskich), przygotować śliwki, boczek (dosyć
grube plasterki),
cebulę (mogą byc krążki )
nadziewać na szpikulec na zmianę indyk, śliwka, boczek, cebula itd
Wcześniej najlepiej byloby to miesko indyczce wlozyc do marynaty na kilka
godzin.... Ale z braku czasu zwykle pomijam ten fragment :)

Rozgrzac troche oleju na patelni i smazyc pilnujac aby sie miesko nie
chwycilo patelni lub nie przypalilo...

Podawać z ryżem.
Mniam!

rahab


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Tupperware - pytania
golonka i kapusta
Chłodniki
(tupperware) bede testowac (dlugie)
pean pochwalny - ciasto Netusi

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »