« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-02-05 12:25:38
Temat: Skład mielonego indyka ?;-oKupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti...
W trakcie smażenia uzyskałem breję o wyglądzie krochmalu ;-((
Jakbym dopadł producenta to kazałbym mu to zjeść ;-))
pozdr.Alex - wkurzony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-02-05 13:14:48
Temat: Re: Skład mielonego indyka ?;-oAleksander Kłosiewicz wrote:
> Kupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti...
> W trakcie smażenia uzyskałem breję o wyglądzie krochmalu ;-((
> Jakbym dopadł producenta to kazałbym mu to zjeść ;-))
> pozdr.Alex - wkurzony
>
Czy to byl taki indyczek w pieknym opakowaniu tekturowym, ktore oplatalo
foliowa tacke?
Ja tez dzis robie spaghetti ale w tym celu miele dwa cycki kurze
--
===============================================
/ walkie-talkie! GG:411958 \
/ w...@w...net.pl j...@w...net.pl \
/ http://walkie.cegla.art.pl http://lubie.to.pl \
/ Nawet ząb bywa wstawiony! \
=================================================
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-05 20:28:44
Temat: Re: Skład mielonego indyka ?;-o
> > Kupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti...
> > W trakcie smażenia uzyskałem breję o wyglądzie krochmalu ;-((
> > Jakbym dopadł producenta to kazałbym mu to zjeść ;-))
> > pozdr.Alex - wkurzony
> >
Miałam podobną przygodę , ale z kostką rybną. Chciałam zrobic orchideę, i
mało mnie nie trafiło, jak zobaczyłam, co z ryb zostało - po ościach można
było poznać, że dodałam rybę.....
podrowienia
Dorota - wtedy też wkurzona
> Czy to byl taki indyczek w pieknym opakowaniu tekturowym, ktore oplatalo
> foliowa tacke?
> Ja tez dzis robie spaghetti ale w tym celu miele dwa cycki kurze
>
> --
> ===============================================
> / walkie-talkie! GG:411958 \
> / w...@w...net.pl j...@w...net.pl \
> / http://walkie.cegla.art.pl http://lubie.to.pl \
> / Nawet ząb bywa wstawiony! \
> =================================================
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-06 08:42:01
Temat: Re: Skład mielonego indyka ?;-o> Kupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti...
> W trakcie smażenia uzyskałem breję o wyglądzie krochmalu ;-((
> Jakbym dopadł producenta to kazałbym mu to zjeść ;-))
> pozdr.Alex - wkurzony
>
Ja naprawde nie puscilem zadnej klatwy za ta miktofale :-))))
pozdrawiam
Irek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-06 09:46:15
Temat: Re: Skład mielonego indyka ?;-o
Użytkownik "Aleksander Kłosiewicz" <s...@w...pl> napisał w wiadomości
news:b1qvr6$p30$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Kupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti...
> W trakcie smażenia uzyskałem breję o wyglądzie krochmalu ;-((
> Jakbym dopadł producenta to kazałbym mu to zjeść ;-))
> pozdr.Alex - wkurzony
>
Właśnie wczoraj chyba w programie "uwaga" na tvn
było o jakimś wykryciu że do miesa mielonego dodają jakąś skrobie
ziemniaczaną i galaretkę- o ile dobrze zrozumiałam.
Pozdrawiam Ola .
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-06 09:55:03
Temat: Re: Skład mielonego indyka ?;-oAleksander Kłosiewicz wrote:
> Kupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti...
> W trakcie smażenia uzyskałem breję o wyglądzie krochmalu ;-((
> Jakbym dopadł producenta to kazałbym mu to zjeść ;-))
Wybrałby kulę w łeb - on wie, co jest w środku ;-)
Krycha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-06 13:55:49
Temat: Re: Sk?ad mielonego indyka ?;-oOn Thu, 06 Feb 2003 10:55:03 +0100, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:
>Aleksander K?osiewicz wrote:
>
>> Kupi?em z braku laku co? takiego i chcia?em doda? do sosu spaghetti...
>> W trakcie sma?enia uzyska?em brej? o wygl?dzie krochmalu ;-((
>> Jakbym dopad? producenta to kaza?bym mu to zje?? ;-))
>
>Wybra?by kul? w ?eb - on wie, co jest w ?rodku ;-)
>
>Krycha
>
>
a ja to nie wiedzialam, ze Alex ma tendencje samobojcze, no no
Pierzasta ksieni
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-06 14:21:00
Temat: Re: Sk?ad mielonego indyka ?;-oKrysia Thompson wrote:
> >> Kupilem z braku laku cos takiego i chcialem doda? do sosu spaghetti...
> >> W trakcie smazenia uzyskalem breje o wygladzie krochmalu ;-((
> >> Jakbym dopadl producenta to kazalbym mu to zjesc ;-))
> >Wybralby kule w leb - on wie, co jest w srodku ;-)
> a ja to nie wiedzialam, ze Alex ma tendencje samobojcze, no no
Chyba tego nie zjadl, wiec nie ma. Do spaghetti przy kompletnym
braku czasu i produktow moze byc kielbasa nadzwyczajna. Jak sie
z niej wytopi cale swinstwo, to reszta jest jadalna. A soli wystarcza na
cala potrawe :-)
Krycha zza slupa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-06 14:34:31
Temat: Re: Sk?ad mielonego indyka ?;-oKrystyna Chiger wrote:
> Chyba tego nie zjadl, wiec nie ma. Do spaghetti przy kompletnym
> braku czasu i produktow moze byc kielbasa nadzwyczajna. Jak sie
> z niej wytopi cale swinstwo, to reszta jest jadalna. A soli wystarcza na
> cala potrawe :-)
E tam to ja w takim wypadku wole spaghetti napolie :)
--
===============================================
/ walkie-talkie! GG:411958 \
/ w...@w...net.pl j...@w...net.pl \
/ http://walkie.cegla.art.pl http://lubie.to.pl \
/ Nawet ząb bywa wstawiony! \
=================================================
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-02-06 14:38:58
Temat: Re: Sk?ad mielonego indyka ?;-o"walkie!" wrote:
> > Chyba tego nie zjadl, wiec nie ma. Do spaghetti przy kompletnym
> > braku czasu i produktow moze byc kielbasa nadzwyczajna. Jak sie
> > z niej wytopi cale swinstwo, to reszta jest jadalna. A soli wystarcza na
> > cala potrawe :-)
> E tam to ja w takim wypadku wole spaghetti napolie :)
Ja, prawde powiedzaiwszy, wole wtedy zwykly makaron z serem, ale
sa tacy, co bez miesa nie uznaja obiadu :-)
Krycha miesozerna, ale nie obowiazkowo
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |