|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!newsfee d.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai l From: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Skład mielonego indyka ?;-o Date: Wed, 5 Feb 2003 13:25:38 +0100 Organization: SPELUNA Lines: 5 Message-ID: <b1qvr6$p30$1@atlantis.news.tpi.pl> Reply-To: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl> NNTP-Posting-Host: pc126.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1044447910 25696 217.99.200.126 (5 Feb 2003 12:25:10 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Feb 2003 12:25:10 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:145373 Ukryj nagłówki Kupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti... |
Zobacz także