Data: 2004-06-03 15:40:22
Temat: Re: Slodzenie herbat ziolowych (cukier, miod)
Od: Karolina Matuszewska <g...@s...am.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Hafsa wrote:
>>Miałam na myśli słodzenie zwykłym cukrem, wydawało mi sie to logiczne, a
>>cukier zawarty w miodzie nie jest szkodliwy.
>>
> A co to jest zwykly cukier? A co zawiera miod? Jakie cukry?
> Ta dyskusja jest NTG, wiec mozemy pogadac np na pl.misc.dieta. Hafsa
Raczej na pl.sci.chemia Ale wątpię, żeby ktokolwiek przekonał osobę
przekonaną o "wyższości świąt wielkanocnych..." do tego, że cukry nie
dzielą się na sztuczne i naturalne, a na proste i złożone. :>
PS. Wycięłam crossposta na p.s.medycyna.
Pozdrawiam,
Karola
|