Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Smalec

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Smalec

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-06 11:59:57

Temat: Re: Smalec
Od: "Ivan" <N...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X>
napisał w wiadomości
news:bqbkqvs6kv8i797hb2p4i5sd28329fs902@4ax.com...
> wedzenia.. Kup prawdziwie wedzony, to zobaczysz jak sie wytapia.
>
A jeśli jest wędzony samemu?
Mój ojciec, jak go czasem najdzie (ostatnio częściej, bo twierdzi, że
"sklepowe" to jakieś takie nijakie) urządza peklowanie i wędzenie
(boczki, szynki, karkówki itp).
I taki boczek bardzo ładnie się wytapia (do jajówy najlepszy).

--
Pozdrawiam
Zbychu (Ivan)
N...@p...onet.pl => odpisujac usun "co trzeba"


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Cos wyszukanego?!
krewetki
Re: gesi smalec
RE: jarzebiak
Re: Cos wyszukanego?!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »