| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-06 11:47:44
Temat: RE: jarzebiak
> -----Original Message-----
> From: Jerzy Nowak [mailto:w...@g...pl]
>
> II. Bez cukru.
> Przemarzniete jagody (zebrane na uroczej wsi), przypiec na
> blasze w piekarniku
> do lekkiego zbrązowienia (ale nie spalić), przesypac do
> butelki, zalac wódką 40%
> i przez 1-4 tygodnii trzymac w słońcu lub cieple. Ilość
> jagód zależy od upodobań.
o, ja bym to zrobila chetnie, ale nigdy nie pilam
czegos takiego, wiec nie wiem, ile mam wsypac sobie
tych jagod :( zaleznie od upodoban, czyli im wiecej
sie wsypie tym bardziej jest...? jakie w smaku?
--
s...@c...pl
s...@o...pl
-----------------------------------
i am your deathstar :: blow me away
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |