Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia RE: jarzebiak

Grupy

Szukaj w grupach

 

RE: jarzebiak

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-06 11:47:44

Temat: RE: jarzebiak
Od: r...@g...faurecia.com (RECEPTION) szukaj wiadomości tego autora


> -----Original Message-----
> From: Jerzy Nowak [mailto:w...@g...pl]
>
> II. Bez cukru.
> Przemarzniete jagody (zebrane na uroczej wsi), przypiec na
> blasze w piekarniku
> do lekkiego zbrązowienia (ale nie spalić), przesypac do
> butelki, zalac wódką 40%
> i przez 1-4 tygodnii trzymac w słońcu lub cieple. Ilość
> jagód zależy od upodobań.

o, ja bym to zrobila chetnie, ale nigdy nie pilam
czegos takiego, wiec nie wiem, ile mam wsypac sobie
tych jagod :( zaleznie od upodoban, czyli im wiecej
sie wsypie tym bardziej jest...? jakie w smaku?

--
s...@c...pl
s...@o...pl
-----------------------------------
i am your deathstar :: blow me away


--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Cos wyszukanego?!
Re: Cos wyszukanego?!
Re: Oda do golonki.
Re: Smalec
Re: Smalec

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »