« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-11-14 14:30:00
Temat: Sum zywyMam 2-kiogramowego suma.
Co z min zrobić ? Chodzi mi o prosty przepis.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-11-14 14:50:34
Temat: Re: Sum zywyCrimson pisze:
> Mam 2-kiogramowego suma.
> Co z min zrobić ? Chodzi mi o prosty przepis.
fsać go sobie w dópe
--
Pozdrawiam serdecznie
Adam 'GŁOOPI' Myszocki
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-11-14 15:47:56
Temat: Re: Sum zywyCrimson pisze:
> Mam 2-kiogramowego suma.
> Co z min zrobić ? Chodzi mi o prosty przepis.
1. zajebać
2. ósmarzyć
3. zjeść
4. wysrać
kurvva, proste??
--
MODERACJĘ USENETU PROWADZI :
NADMOCOSILNY WYKURWISTAN APEDECJI
alt.pl.dupa
WEJDŹ, PRZECZYTAJ, WYPIERDALAJ!
BOELS .E. BUBB
! ÓÓÓ !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2008-11-14 21:53:36
Temat: Re: Sum zywyCrimson pisze:
> Mam 2-kiogramowego suma.
> Co z min zrobić ? Chodzi mi o prosty przepis.
twoja stara opierdala sumom kiełbachy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2008-11-14 22:08:33
Temat: Re: Sum zywyiwanos pisze:
> Crimson pisze:
>> Mam 2-kiogramowego suma.
>> Co z min zrobić ? Chodzi mi o prosty przepis.
>
> twoja stara opierdala sumom kiełbachy
co jest nielegalne i sklasyfikovvane jako karalna ZOOFILIA
--
MODERACJĘ USENETU PROWADZI :
NADMOCOSILNY WYKURWISTAN APEDECJI
alt.pl.dupa
WEJDŹ, PRZECZYTAJ, WYPIERDALAJ!
BOELS .E. BUBB
! ÓÓÓ !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2008-11-17 10:12:58
Temat: Re: Sum zywy
Użytkownik "Crimson" <r...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gfk218$bn3$1@news.lublin.pl...
Sum został już zjedzony.
Doskonała ryba ! Zastosowałem najprostszy sposób:
patelnia, olej, sum w dzwonka obtoczony w mące, sól.
Mięso białe, kruche, bez tłuszczu, smak bardzo delikatny,
w trakcie jedzenia wycisnąłem bezpośrednio na mięso całą cytrynę.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2008-11-18 04:28:39
Temat: Re: Sum zywyUżytkownik Crimson napisał:
> Sum został już zjedzony.
> Doskonała ryba ! Zastosowałem najprostszy sposób:
> patelnia, olej, sum w dzwonka obtoczony w mące, sól.
> Mięso białe, kruche, bez tłuszczu, smak bardzo delikatny,
> w trakcie jedzenia wycisnąłem bezpośrednio na mięso całą cytrynę.
Barbarzyńca - dobrą rybę psuć cytryną...
Chrzan ze śmietaną to rozumiem, zielone wasabi - ale cytryna??? A fuj!
--
Darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2008-11-18 06:15:55
Temat: Re: Sum zywyIn article <gftgcs$2lv$2@atlantis.news.neostrada.pl>,
"Dariusz K. Ładziak" <l...@w...pdi.net> wrote:
> Użytkownik Crimson napisał:
>
> > Sum został już zjedzony.
> > Doskonała ryba ! Zastosowałem najprostszy sposób:
> > patelnia, olej, sum w dzwonka obtoczony w mące, sól.
> > Mięso białe, kruche, bez tłuszczu, smak bardzo delikatny,
> > w trakcie jedzenia wycisnąłem bezpośrednio na mięso całą cytrynę.
>
> Barbarzyńca - dobrą rybę psuć cytryną...
>
> Chrzan ze śmietaną to rozumiem, zielone wasabi - ale cytryna??? A fuj!
Chrzan do ryby? Chyba że zalatuje i trzeba to ukryć. A wasabi? Czy my
Japończycy?
A cytryna - jak najbardziej, zalecana powszechnie w najlepszych
kuchniach europejskich.
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2008-11-18 10:16:27
Temat: Re: Sum zywyZłota polska jesień... czas urzekania... a *Crimson* takie rzeczy z zimna
zębami wydzwania:
> Mam 2-kiogramowego suma.
Z jakiego źródła? Bo jeżeli z indywidualnego połowu to od 1 listopada do 30
czerwca obowiązuje okres ochronny dla tych ryb.
--
Pozdrawiam,
Magda *gdaMa*
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2008-11-18 10:40:03
Temat: Re: Sum zywyDnia Tue, 18 Nov 2008 11:16:27 +0100, gdaMa napisał(a):
> Złota polska jesień... czas urzekania... a *Crimson* takie rzeczy z zimna
> zębami wydzwania:
>
>> Mam 2-kiogramowego suma.
>
> Z jakiego źródła? Bo jeżeli z indywidualnego połowu to od 1 listopada do 30
> czerwca obowiązuje okres ochronny dla tych ryb.
Jak zwykle - cenny głos i na temat :->
PS. Zamrażarki JUŻ wynaleziono!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |