« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-06 19:06:58
Temat: Witam!Smacznie witam grupę! ;)
Od niedawna czytam sobie wasze kulinarne posty i jako że dają mi one wiele
ciekawych wskazówek postanowiłam i ja także w miarę możliwości dzielić się
swym bardzo jeszcze, z powodu pogłębiającego się braku czasu, skromnym
doświadczeniem. W wolnej chwili pozwolę sobie wklepać przepis na pyszne
irlandzkie bułeczki - scones - ale póki co miałabym jedno małe pytanko: jaką
ugotować lasagne dysponując płatami o smaku szpinakowym? Czy będzie pasowało
niedawno przytoczone nadzienie szpinakowo - serowe, czy może powinnam użyć
czegoś kontrastowego? Macie może jakieś ciekawe pomysły?
Nell
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-07 08:30:10
Temat: Re: Witam!
Nell:
> Smacznie witam grupę! ;)
> Od niedawna czytam sobie wasze kulinarne posty i jako że dają mi one wiele
> ciekawych wskazówek postanowiłam i ja także w miarę możliwości dzielić się
> swym bardzo jeszcze, z powodu pogłębiającego się braku czasu, skromnym
> doświadczeniem. W wolnej chwili pozwolę sobie wklepać przepis na pyszne
> irlandzkie bułeczki - scones - ale póki co miałabym jedno małe pytanko: jaką
> ugotować lasagne dysponując płatami o smaku szpinakowym? Czy będzie pasowało
> niedawno przytoczone nadzienie szpinakowo - serowe, czy może powinnam użyć
> czegoś kontrastowego? Macie może jakieś ciekawe pomysły?
Dżem dobry, że tak kogoś brutalnie skopiuję.
Dawaj te bułki, głodny jestem!
Co do lasagne, to lepiej kontrastowo. Zobacz trochę wcześniej (znaczy
przedwczoraj), a konkretnie tu ło:
news://news.zedat.fu-berlin.de:119/3DC798EB.4000407@
ukbf.fu-berlin.de
albo na innym serwerze. O lasagne było ostatnio dość dużo.
A brak czasu pozwala na wymyślanie szybkich potraw.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |