Data: 2005-01-08 17:38:36
Temat: Re: Witam i pytam ;)
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Koko-sanka" <"Koko(mylnik)sanka(usuń2.pl)"@tlen.pl.pl.pl>
napisał w wiadomości news:1rbf3ave4bncs.1h4imgd3igf1v.dlg@40tude.net...
> Barbara Anna napisał/a:
>
> > Nie lapie sie. Ale moze Ci sie uda dostac gdzies pszenna pelnoziarnista?
> >
> Właśnie poszukuję, mam nadzieję że znajdę w "Zdrowej żywności", aha a czy
> cukier w przepisach mogę zastąpić fruktozą? Drożdżom to nie zaszkodzi? Bo
> chyba jedynym powodem cukru w chlebie są właśnie te drożdże, dobrze myślę?
Możesz spokojnie zastąpić fruktozą. Jeśli jesteś w I fazie mm, to orzechy do
chleba odpadają.
Ja robię pyszne grahamkowe bułeczki z mąki pszennej graham typ 1850 (firma
Biobabalscy).
Zapraszam Cię tutaj :)
http://forum.montignac.com.pl/index.php
W kupie raźniej ;) Poza tym przepisy na chlebek i całą masę innych rzeczy,
praktyczne rady i miłe towarzystwo :D
Pozdrawiam, Agata
|