Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "OLUSIA" <o...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.robotki-reczne
Subject: Re: Witam po dłuuuuuuugiej nieobecności i od razu chwale się...
Date: Fri, 21 Apr 2006 07:43:55 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 27
Message-ID: <e2a2fr$30$1@inews.gazeta.pl>
References: <e1r5v0$eqs$1@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: anc170.internetdsl.tpnet.pl
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1145605435 96 172.20.26.240 (21 Apr 2006 07:43:55 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 21 Apr 2006 07:43:55 +0000 (UTC)
X-User: olusia19
X-Forwarded-For: 172.20.6.64
X-Remote-IP: anc170.internetdsl.tpnet.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.robotki-reczne:89863
Ukryj nagłówki
Magdalena Seweryn <m...@N...gazeta.pl> napisał(a):
> Na grupie nie było mnie już jakiś czas, jeszcze dawniej nie udzielałam się
na
> niej aktywnie, ale mam nadzieję że atmosfera jest nadal tak życzliwa jak
> dawniej...
> A przy okazji chciałabym pochwalić się moimi "osiagnięciami" w dziedzinie
> kroszonkarstwa - czyli drapania jajek...
>
> http://magdasew.w.interia.pl/01.html
>
> Pozdrawiam
> MagdaS
>
Witaj!
Piękne i jeszcze raz piękne. Wydrapałam w tym roku jedynie kilka i podziwiam
kunszt i rękę. Gdybyś mogła zdradzić, czy one w cebuli farbowane? Gotowane,
czy wydmuszki? Bo widzisz doszłam do wniosku, że teraz jakoś tak kury karmią,
że skorupki pękają zanim się jajko ugotuje, choć robiłam w nich dziurki, na
podkładce kładłam, pomalutku gotowała, wszystko na nic. Niektóre po prostu
węku pęka przy myciu. Ponadto szkoda potem tej pracy zniszczyć, jak się mają
po roku gotowane jajka? Niektóre moim zdaniem czuć przez skorupkę. A Twoje
jakie są, bo takie piękne warto zachować...
OLUSIA
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|