| « poprzedni wątek | następny wątek » |
41. Data: 2005-07-07 15:42:53
Temat: Re: Wołowina po burgundzku, relacja ;)"@nn" <jurek@post> nakibordził(a):
>
> U mnie tez się właśnie tworzy..., pachnie cudnie - wygląda okropnie
> :))
A smakuje jeszcze lepiej niż wygląda :o)
--
Kamil 'Raczek' Raczyński
Co Usenetowicz wiedzieć powinien: http://evil.pl/pip/
Co to jest spam: http://nospam-pl.net/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
42. Data: 2005-09-30 20:36:54
Temat: Re: Wołowina po burgundzku, relacja ;)
Le dimanche 12 juin 2005 ŕ 17:41:09, dans
<w...@n...onet.pl> vous écriviez :
> In article <2048553568$20050612165317@ewcia.kloups>,
> "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
>> Natomiast na opakowaniu ktore mam w kuchni sklad jest nastepujacy :
>> rozmaryn, tymianek, bazylia, majeranek, pietruszka, oregano oraz 3
>> ktorych nazwy po polsku nie znam : sariette,
> cząber
>> cerfeuil,
> trybula
>> liveche.
> lubczyk
> Władysław
dziekuje slicznie (chociaz pozno troche :)
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |