Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zeberka... jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zeberka... jak?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2006-08-26 15:16:02

Temat: Re: Zeberka... jak?
Od: "Monika" <m...@p...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora


>> Upiecz (na grilu np), uprzednio wysmarowawszy musztardą zmieszaną z
>> miodem.
>
> W sprzedaży jest musztarda miodowa. Naprawdę.
> Zreszta lepiej posmarowac miodem, zgrilować i dopiero podac musztardę
> do juz upieczonych żeberek.
> Mnie jakoś pieczona musztarda niezbyt smakuje.
> pozdr. Jerzy

Ja po posmarowaniu miodem i upieczeniu w naczyniu zaroodpornym w piekarniku,
dodaje ketchup i rozbełtuję z tłuszczykiem,ktory wyciekl z zeberek.
Moja rodzina zajada sie tym z frytkami.

--
Pozdrawiam ciepło!
Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

grzybki
Domain For Sale: Auction Airsoft .co .uk
Sok z malin a wyciskanie
pomidory w oleju
Sufletowe szaleństwo

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »