« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-08-26 15:16:02
Temat: Re: Zeberka... jak?
>> Upiecz (na grilu np), uprzednio wysmarowawszy musztardą zmieszaną z
>> miodem.
>
> W sprzedaży jest musztarda miodowa. Naprawdę.
> Zreszta lepiej posmarowac miodem, zgrilować i dopiero podac musztardę
> do juz upieczonych żeberek.
> Mnie jakoś pieczona musztarda niezbyt smakuje.
> pozdr. Jerzy
Ja po posmarowaniu miodem i upieczeniu w naczyniu zaroodpornym w piekarniku,
dodaje ketchup i rozbełtuję z tłuszczykiem,ktory wyciekl z zeberek.
Moja rodzina zajada sie tym z frytkami.
--
Pozdrawiam ciepło!
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |