Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia awokado

Grupy

Szukaj w grupach

 

awokado

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-06-28 11:11:52

Temat: awokado
Od: "asia" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

jestem wlasnie po sniadaniu (drugim, albo i trzecim :-)). Miala byc salatka
z ryzu, tunczyka, salaty i awokado. Byla bez awokado, bo powybieralam
wszystkie kawalki, na szczescie nie pokroilam ich zbyt drobno. Awokado bylo
jakies zsiniale (wiem wiem ze trzeba cytryny), ale ono bylo zsiniale w
srodku zaraz po przekrojeniu, dodalam je tuz przed zjedzeniem. Smak tez
chyba jakis gorzkawy. Bylo to awokado z taka grudkowata skorka, dotychczas
jadalam tylko ze skorka gladka. Czy ten typ tak ma, czy tez bylo zepsute?
Stawiam na to drugie.
Asia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-06-28 12:23:38

Temat: Re: awokado
Od: SPAMdauballet}w...@v...pl{INVALID (==wojmat==) szukaj wiadomości tego autora

Przyjechał PKS z tabliczką <9hf3ie$3go$1@news.tpi.pl>, wysiedli
ludzie, w tym "asia" <a...@p...onet.pl> i usłyszeliśmy:

>Bylo to awokado z taka grudkowata skorka, dotychczas
>jadalam tylko ze skorka gladka. Czy ten typ tak ma, czy tez bylo
>zepsute? Stawiam na to drugie.

przejrzałe raczej i obite.
skórka nie rzutuje, jest jakies kilka rodzajów: izraelskie, skądśtam
i jeszcze chyba południowoamierikanckie.

na drugi raz bierz bez plamek brązowych, jędrne a najlepiej twardawe
i daj dojrzeć w zaciemnieniu.

--
wojmat <w...@v...pl>
http://puszKKKa.vege.pl
baza wegetariańskich przepisów dla każdego

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-28 12:23:58

Temat: Re: awokado
Od: "asia" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


==wojmat== <SPAMdauballet}w...@v...pl{INVALID> wrote in message
news:Xns90CE929DF861Dwojmat@212.244.123.3...
> Przyjechał PKS z tabliczką <9hf3ie$3go$1@news.tpi.pl>, wysiedli
> ludzie, w tym "asia" <a...@p...onet.pl> i usłyszeliśmy:
>
> >Bylo to awokado z taka grudkowata skorka, dotychczas
> >jadalam tylko ze skorka gladka. Czy ten typ tak ma, czy tez bylo
> >zepsute? Stawiam na to drugie.
>
> przejrzałe raczej i obite.
> na drugi raz bierz bez plamek brązowych, jędrne a najlepiej twardawe
> i daj dojrzeć w zaciemnieniu.
>

ale ono bylo idealnie zielone i dosc twarde
moze to tak jak z tymi super zielonymi jablkami - wygladaja pieknie a w
srodku czasem wyschniete lub zepsute
Asia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Na upaly :)
ciasto nalesnikowe
fasolka szparagowa
New
Nazwa dla restauracji włoskiej

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »