« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-03-20 15:58:41
Temat: bananyPolecam wszystkim pieczone banany
Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C przez
okolo 25 minut.
Pycha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-03-20 16:04:40
Temat: Re: bananyAt 04:58 PM 3/20/00 +0100, you wrote:
>Polecam wszystkim pieczone banany
>Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C przez
>okolo 25 minut.
>Pycha
>
albo pieczemy je w mikrofalowce, i polewamy sosem czekoladowym..mniam. Taki
sosik pewnie tak samo by smakowal do pieczonych w piekarniczku.
A jak sie chce zupelnie poucztowac, to jeszcze nieco lodow waniliowych (ale
juz nie pieczonych;-)) do bananka ,mniam
chyba robie sie glodna;-)
aga
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-20 16:51:44
Temat: Re: banany
Agnieszka Szalewska-Palasz wrote:
>
> At 04:58 PM 3/20/00 +0100, you wrote:
> >Polecam wszystkim pieczone banany
> >Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C przez
> >okolo 25 minut.
> >Pycha
> >
>
> albo pieczemy je w mikrofalowce, i polewamy sosem czekoladowym..mniam.
... albo z miodem i lodami :))) i orzechy do tego... włoskie.
Anna
---
""Bez wątpienia, jest proroctwem, to co mówię. Rozumiem i
nie mogąc wypowiedzieć się bez pogańskich słów, wolę zamilczeć.""
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-20 21:18:32
Temat: Re: banany
Anna <m...@h...com> schreef in berichtnieuws
3...@h...com...
>
>
> Agnieszka Szalewska-Palasz wrote:
> >
> > At 04:58 PM 3/20/00 +0100, you wrote:
> > >Polecam wszystkim pieczone banany
> > >Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C
przez
> > >okolo 25 minut.
> > >Pycha
> > >
> >
> > albo pieczemy je w mikrofalowce, i polewamy sosem czekoladowym..mniam.
>
> ... albo z miodem i lodami :))) i orzechy do tego... włoskie.
>
> Anna
>
> Nie zapominajmy o bitej smietanie i wiorkach kokosowych! Jak uczta, to na
calego !
Danka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-20 21:45:45
Temat: Re: banany
>
> >
> > Agnieszka Szalewska-Palasz wrote:
> > >
> > > At 04:58 PM 3/20/00 +0100, you wrote:
> > > >Polecam wszystkim pieczone banany
> > > >Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C
>przez
> > > >okolo 25 minut.
> > > >Pycha
> > > >
> > >
> > > albo pieczemy je w mikrofalowce, i polewamy sosem czekoladowym..mniam.
> >
> > ... albo z miodem i lodami :))) i orzechy do tego... włoskie.
> >
> > Anna
> >
> > Nie zapominajmy o bitej smietanie i wiorkach kokosowych! Jak uczta, to na
>calego !
>Danka
>
a te orzechy to najlepiej takie z zalewy alkoholowo-miodowej, i migdaly w
tym tez:-))))
widze, ze nam sie juz wynaturzenia robia;-))
a potem, coz, nic tylko skok do watku pt odchudzanie skuteczne i bezpieczne;-P
aga
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-21 02:39:31
Temat: Re: bananyw Peru nad Amazonka jadlem jajka sadzone na plasterkach smazonych zielonych
bananow .... niech sie schowa boczek cos pysznego i o wiele
zdrowsze>probowalem to robic w domu ale to jest chyba specjalna odmiana
bananow.
Monika Jankowska wrote:
> Polecam wszystkim pieczone banany
> Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C przez
> okolo 25 minut.
> Pycha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-21 02:44:35
Temat: Re: banany
emski wrote:
> w Peru nad Amazonka jadlem jajka sadzone na plasterkach smazonych zielonych
> bananow .... niech sie schowa boczek cos pysznego i o wiele
> zdrowsze>probowalem to robic w domu ale to jest chyba specjalna odmiana
> bananow.
Owszem, jest to inna odmiana, po polsku nazywa sie pataty.
Magdalena
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-21 06:21:38
Temat: Re: banany"Monika Jankowska" <m...@o...zgora.pl> wrote:
>Polecam wszystkim pieczone banany
>Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C przez
>okolo 25 minut.
Polecam posypanie tego banana wczesniej ziarnami sezamu.
Lechu
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-21 12:57:34
Temat: Re: bananylitosci nie macie-ja tu glodna w pracy ;(
ide kupic banany :))
cala reszte juz mam :))
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-21 20:09:14
Temat: Re: banany
Monika Jankowska <m...@o...zgora.pl> wrote in message
news:8b5h8v$s5v$1@info.nask.pl...
> Polecam wszystkim pieczone banany
> Kladziemy banana do piekarnika i pteczemy go w temperaturze 175 ,C przez
> okolo 25 minut.
> Pycha
Polecam cos prostszego... Mrozimy dojrzalego, oblupionego banana wbijajac mu
w koniec patyczek jak do loda na patyku.. Takiego zamrozonego maczamy w
rozpuszczonej czekoladzie i dzieci maja kupe radochy...Starsi tez... Dobry
sposob na banany ktore nam dojrzewaja a nie mamy co z nimi zrobic.. Drugi
sposob na przejrzale banany to banan bread, ciasto bananowe...pycha....
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |