« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-22 14:22:37
Temat: carpacciwitam
carpacci - cienkie plasty surowego miesa wolowego
jak to przyzadzic - nie moge nalezc przepisu ...
ZOR
ZaufanyOrganizatorRozkoszy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-04-22 14:39:15
Temat: Re: carpacci
>
> carpacci - cienkie plasty surowego miesa wolowego
> jak to przyzadzic - nie moge nalezc przepisu ...
dodaj o na końcu, to znajdziesz
carpaccio
no to te cienkie plastry mięsa wołowego, na to aceto balsamico, sól i
biały pieprz.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-22 14:44:41
Temat: Re: carpacci
>
> no to te cienkie plastry mięsa wołowego, na to aceto balsamico, sól i
> biały pieprz.
>
cienkość najlepiej uzyskać mrożąc mięso i krojąc je wtedy jak tylko cienko
się da na maszynce elektrycznej.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-22 15:32:16
Temat: Re: carpacci> no to te cienkie plastry mięsa wołowego, na to aceto balsamico, sól i
> biały pieprz.
No i koniecznie talerz wylozyc salata :-)
--
Pozdrawiam
Lukasz "Mikie" Madeksza
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-22 15:45:49
Temat: Re: carpacci
>> no to te cienkie plastry mi?sa wo?owego, na to aceto balsamico, sól i
>> bia?y pieprz.
>No i koniecznie talerz wylozyc salata :-)
a oliwa sie tam nie szwe(n)da jakby w sladowych ilosciach?
Krysia
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeeds.com The Largest Usenet Servers in the World!
------== Over 100,000 Newsgroups - Ulimited downloads - 19 servers ==-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-23 06:43:05
Temat: Re: carpacciKrysia Thompson wrote:
>
>>> no to te cienkie plastry mi?sa wo?owego, na to aceto balsamico, sól i
>>> bia?y pieprz.
>>No i koniecznie talerz wylozyc salata :-)
>
>
> a oliwa sie tam nie szwe(n)da jakby w sladowych ilosciach?
to dla żarłoków ;-)
Ale masz rację
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-05-04 02:23:49
Temat: Re: carpacci>> no to te cienkie plastry mięsa wołowego, na to aceto balsamico, sól i
>> biały pieprz.
>>
>cienkość najlepiej uzyskać mrożąc mięso i krojąc je wtedy jak tylko cienko
>się da na maszynce elektrycznej.
>
wariacja na ten temat: Swiezy tunczyk i sok cytrynowy.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |