| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-11-02 14:28:14
Temat: chlebek świętojańskiZastanawiam się jak smakuje wnętrze tych długich, suchych brązowych strąków
w zabójczej cenie (nie pomnę juz jakiej, ale wiem, że mnie wtedy
zaskoczyła), które czasami widuję na straganach Kleparza. Warto się na toto
szarpnąć?
--
salut!
reszka
Ps. Gugiel wypluwa, że ów chlebek to "szarańczyn strąkowy", hreh, ponoć
żywił się nim Jan Chrzciciel na pustyni...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-11-02 20:14:07
Temat: Re: chlebek świętojański
> Zastanawiam się jak smakuje wnętrze tych długich, suchych brązowych
> strąków
> w zabójczej cenie (nie pomnę juz jakiej, ale wiem, że mnie wtedy
on jest bardzo lekki, wiec kup sobie jeden strak i sprobuj
(dla mnie zupelnie nie podniecajacy)
pozdrawiam WM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |