« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-09-22 12:03:40
Temat: Re: chwalę przepis na ciasto do pizzya...@p...onet.pl napisał(a):
> A co nawrzucałaś [...]
Myślisz, że ma aż tak dużą kuchnię.
;-)
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-09-22 21:02:38
Temat: Re: chwalę przepis na ciasto do pizzya...@p...onet.pl napisał(a):
> A co nawrzucałaś na wierzch? Ile czasu piekłaś i w jakiej temperaturze? I
> najważniejsze: jak smakowało? :-------------)
Na wierzch wrzuciłam to, co lubią moje ludziska tzn. pieczarki
(uprzednio trochę podsmażone, żeby za dużo soku nie puściły na ciasto),
papryka czerwona, cebula, oliwki czarne pokrojone, czosnek, to wszystko
na sosie pomidorowym, a na końcu starty ser (jakiś zwykły żółtek, który
akurat miałam w domu), posypałam jeszcze suszoną bazylią. Piekłam w
180st około 30 minut. Wszystkim smakowało, tzn. blacha 25x30 została
zjedzona na raz przez dwie dorosłe osoby z niewielkim udziałem dwulatki,
która z wierzchu tylko ściągała nam pieczraki i oliwki :-).
Pozdrawiam
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2005-09-25 13:20:57
Temat: Re: chwalę przepis na ciasto do pizzy> Na wierzch wrzuciłam to, co lubią moje ludziska tzn. pieczarki
> (uprzednio trochę podsmażone, żeby za dużo soku nie puściły na ciasto),
> papryka czerwona, cebula, oliwki czarne pokrojone, czosnek, to wszystko
> na sosie pomidorowym, a na końcu starty ser (jakiś zwykły żółtek, który
> akurat miałam w domu), posypałam jeszcze suszoną bazylią. Piekłam w
> 180st około 30 minut. Wszystkim smakowało, tzn. blacha 25x30 została
> zjedzona na raz przez dwie dorosłe osoby z niewielkim udziałem dwulatki,
> która z wierzchu tylko ściągała nam pieczraki i oliwki :-).
>
> Pozdrawiam
> Ewa
O! Dzięki, to już wiem, co będziemy jedli w poniedziałek :-)
Pozdrawiam
Lama
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |