« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-03-20 11:36:31
Temat: Re: co z jabłek w słoikach??On Mar 19, 11:09 pm, "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> "Fiora" <f...@g...pl> wrote in message
>
> news:etn0mg$nfl$1@inews.gazeta.pl...
>
> > Mam mnóstwo zaprawionych jabłek - obierałam je, kroiłam i po upieczeniu
> > w piekarniku do słoików, czyli to nie mus, tylko bardziej cząstki.
> > I jak można je ciekawie wykorzystać - bo już nie wiem....
> > Szarlotka, do naleśników i co jeszcze - pomóżcie proszę.
> > Szarlotkę robiłam i z biszkoptem i kruchą.
> > Lubię jabłka, ale pomysły mi się wyczerpały.
> > Pozdrawiam
> > Fiora
>
> Do nadziewania drobiu.
Taaak! Do kaczki - wspaniałe, no i wygodne :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-03-20 15:17:25
Temat: Re: co z jabłek w słoikach??
<m...@y...com> wrote in message
news:1174390591.625924.96190@b75g2000hsg.googlegroup
s.com...
On Mar 19, 11:09 pm, "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> "Fiora" <f...@g...pl> wrote in message
>
> news:etn0mg$nfl$1@inews.gazeta.pl...
>
> > Mam mnóstwo zaprawionych jabłek - obierałam je, kroiłam i po upieczeniu
> > w piekarniku do słoików, czyli to nie mus, tylko bardziej cząstki.
> > I jak można je ciekawie wykorzystać - bo już nie wiem....
> > Szarlotka, do naleśników i co jeszcze - pomóżcie proszę.
> > Szarlotkę robiłam i z biszkoptem i kruchą.
> > Lubię jabłka, ale pomysły mi się wyczerpały.
> > Pozdrawiam
> > Fiora
>
> Do nadziewania drobiu.
Taaak! Do kaczki - wspaniałe, no i wygodne :-)
Zapomiałem dodać, te jabłka zmieszane z dżemem z borówki czerwonej
(brusznicy) albo z żurawin są fantastycznym dodatkiem do dowolnych miąs>>>>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |