Data: 2005-01-11 15:52:07
Temat: Re: czekolada bez cukry MM
Od: "klamliwa eulalia" <a...@r...megapolis.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Sowa" <m...@w...pl> wrote in message
news:cs0bfs$td$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "czarnyjanek" <c...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:cs08cb$let$1@news.onet.pl...
>
>> zapomnij o wszystkich wynalazkach bezcukrowych.jedyna godna polecenia
>> czekolada na rynku polskim jest czekolada dark firmy wawel z zawartoscia
>> kakao ponad 90%
>
> A 90% Wedla już się nie nadaje? Czym się różnią?
> Bo IMO ta wedlowska jest smaczniejsza.
>
sie nadaje albo i nie
jedna i druga ma ponad 70% kakao ale obie sa z cukrem:-)
ale odkrylam ostatnio czekolade Lindta 99% kakao, przepyszna!! nie ma cukru,
aspartamu i innych swinstw i jest zupelnie nieslodka, tak nieslodka, ze
slina wydaje sie slodsza....
pozdrawiam
eulalka
|