Data: 2005-05-11 07:56:13
Temat: Re: czeremsza....
Od: "Qq" <q...@p...pol>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Ireneusz P. Zablocki" <i...@t...de> napisal w
wiadomosci news:d5q8ts$21sc$1@ulysses.news.tiscali.de...
> Jorg schrieb:
> Dokladnie. Inna nazwa: l/uk miedwieznyj. W Niemczech pojawiaja sie
> kielbasy, pasztetowe, twarozki i inne produkty z dodatkiem czosnku
> niedzwiedziego. W niektorych rejonach np. we wschodniej Westfalii cale
> lasy pachna wiosna czosnkiem. Mam tego male poletko i zjadam zwykle na
> swiezo, jak szczypiorek. Nigdy tego nie gotuje, bo traci szybko aromat.
> Mozna dodawac pod koniec gotowania.
>
> Irek
A jak zdobyc od cie /lub innego/ takie glówki do rozsadzenia?
Qq
|