« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-02-14 06:13:53
Temat: czy bardzo "zepsuje" przepis, jesli..zamiast sosu rybnego zamarynuje poledwice w sosie ostrygowym?
chodzi mi dokladnie o ten przepis:
http://poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/ksiazka/itemid2
09/
mimo szczerych checi nie udalo mi sie kupic w Trojmiescie sosu rybnego.
Znalazlem 128 rodzajow sosu sojowego, ostrygowego i mnostwo innych, ale
rybnego niestety nie.
Dzis walentynki i nie chcialbym mojej kobietki przyprawic o mdlosci :)
Pozdrawiam
gREG
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-02-14 12:53:15
Temat: Re: czy bardzoSos ostrygowy ma bardzo specyficzny smak którego ja nie znoszę. Uważaj aby nie
zdominował smaku potrawy. Zalecam strozność.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-02-15 09:44:59
Temat: Re: czy bardzomarek x <m...@W...gazeta.pl> napisał(a):
> Sos ostrygowy ma bardzo specyficzny smak którego ja nie znoszę. Uważaj aby nie
> zdominował smaku potrawy. Zalecam strozność.
>
Rzeczywiscie byl bardzo specyficzny...
na szczescie poledwice dlugo marynowalem i pieknie przeszla kolendra i czosnkiem.
Ale na drugi raz nie dodam ostrygowego tylk odluzej poszukam rybnego :)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-02-15 10:15:18
Temat: Re: czy bardzoJeśli ostrygowy Ci nie odpowiadał smakowo, podobnie będzie z rybnym. Dodałem
raz do chinszczyzny i było do ......
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |