Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia czy bardzo "zepsuje" przepis, jesli..

Grupy

Szukaj w grupach

 

czy bardzo "zepsuje" przepis, jesli..

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 4


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-02-14 06:13:53

Temat: czy bardzo "zepsuje" przepis, jesli..
Od: "gREG" <g...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

zamiast sosu rybnego zamarynuje poledwice w sosie ostrygowym?
chodzi mi dokladnie o ten przepis:
http://poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/ksiazka/itemid2
09/
mimo szczerych checi nie udalo mi sie kupic w Trojmiescie sosu rybnego.
Znalazlem 128 rodzajow sosu sojowego, ostrygowego i mnostwo innych, ale
rybnego niestety nie.
Dzis walentynki i nie chcialbym mojej kobietki przyprawic o mdlosci :)
Pozdrawiam
gREG

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-02-14 12:53:15

Temat: Re: czy bardzo
Od: "marek x" <m...@W...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Sos ostrygowy ma bardzo specyficzny smak którego ja nie znoszę. Uważaj aby nie
zdominował smaku potrawy. Zalecam strozność.


--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-02-15 09:44:59

Temat: Re: czy bardzo
Od: "Greg" <g...@N...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

marek x <m...@W...gazeta.pl> napisał(a):

> Sos ostrygowy ma bardzo specyficzny smak którego ja nie znoszę. Uważaj aby nie
> zdominował smaku potrawy. Zalecam strozność.
>
Rzeczywiscie byl bardzo specyficzny...
na szczescie poledwice dlugo marynowalem i pieknie przeszla kolendra i czosnkiem.
Ale na drugi raz nie dodam ostrygowego tylk odluzej poszukam rybnego :)

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2006-02-15 10:15:18

Temat: Re: czy bardzo
Od: "marek x" <m...@N...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jeśli ostrygowy Ci nie odpowiadał smakowo, podobnie będzie z rybnym. Dodałem
raz do chinszczyzny i było do ......



--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

szpinak
po co E476 w czekoladzie ?
[gdzie] Forma pojedyncza do lasagne we Wro?
szukam przepisu
chiński magiczny makaron

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »