| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-07-10 11:05:16
Temat: melonWitam wszystkich. Kupiłam ladnie wygladajacego melona , ale nie jest
dobry:( jakby jeszcze niedojrzały. Czy mozna cos z niego zrobic? czy
nadaje sie tylko do wyrzucenia? Pozdrawiam Sylwia kofeinistka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-07-10 11:07:16
Temat: Re: melonUżytkownik sylwia napisał:
> Witam wszystkich. Kupiłam ladnie wygladajacego melona , ale nie jest
> dobry:( jakby jeszcze niedojrzały. Czy mozna cos z niego zrobic? czy
> nadaje sie tylko do wyrzucenia? Pozdrawiam Sylwia kofeinistka
>
Poloz go na oknie to jeszcze troszke dojrzeje. A jak sam nie jest dobry
to moze jakas salatka owocowa z jego dodatkiem, jakos sie przegryziw i
bedzie ok.
A nastepnym rzazem wachaj ;-)
--
o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-10 11:23:29
Temat: Re: melonDnia 2003-07-10 13:07:16 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *walkie!* skreślił te oto słowa:
> Poloz go na oknie to jeszcze troszke dojrzeje. A jak sam nie jest dobry
> to moze jakas salatka owocowa z jego dodatkiem, jakos sie przegryziw i
> bedzie ok.
A dsałatke owocową mozna polac advokatem ( czy tez likierem jajecznym, czy
jak to sie nazywa fachowo) :) I wtedy bedzie cudny smak likieru, a nie
nienajlepszego melona :)
Dobrego melona polecam skropic koniakiem i na godzine do lodówki, a potem
zajadac sie do oporu :)
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
http://www.poznan4u.com.pl/pyrypy/pyrypy.php?state=s
howuser&userid=39102
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-10 17:11:59
Temat: Re: melonPokroj melon w polksiezyce (obrany ze skory) i owin go pokrojona w cienkie
plastry prosciutto di parma, albo inna szynka.
Pokroj w cienkie plastry i przekladaj mlodym serem kozim. Na wierzch troche
miodu zpadziowego.
Pokroj w kostke, ale nie za drobna (tak aby mozna bylo wybrac widelcem) i
zalej porto.
Zrob sok w sokowirowce, dodaj rum i troche cukru, plaster cytryny i kostka
lodu, podawaj w szklankach do koktajlu.
Dario
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |