« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-10 06:57:22
Temat: moi kochani specjaliściczy robicie czasami ciasta z proszku?
chodzi mi o te nowości - kopiec kreta itp. czy to jest zjadliwe?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-10 07:56:28
Temat: Re: moi kochani specjaliścito zaryzykuję jutro i zrobię
Użytkownik "Niunieczka" <n...@t...pl> napisał w wiadomości
news:ao3ejt$6tp$1@news2.tpi.pl...
>
> Użytkownik sMOCZYCA <a...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:ao3brf$abs$...@f...man.torun.pl...
> > czy robicie czasami ciasta z proszku?
> > chodzi mi o te nowości - kopiec kreta itp. czy to jest zjadliwe?
> >
> Ja bardzo lubię kopiec kreta
>
> Niunia
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-10 08:06:27
Temat: Re: moi kochani specjaliściNie chyba ze ktos lubi jesc paste do zebow i kicie o smaku landrynek.
--
----------------------------------------------------
Justyna Oracz
GG : 411958
e-mail : w...@w...net.pl
----------------------------------------------------
-
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-10 08:12:54
Temat: Re: moi kochani specjaliści
Użytkownik "sMOCZYCA" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ao3brf$abs$1@flis.man.torun.pl...
> czy robicie czasami ciasta z proszku?
> chodzi mi o te nowości - kopiec kreta itp. czy to jest zjadliwe?
>
>
kopiec kreta =da się jeść, ale polecam gop zrobic na plasko, tzn w
prostokatnej nie za duzej blaszce
wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-10 08:48:03
Temat: Re: moi kochani specjaliści
Użytkownik sMOCZYCA <a...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ao3brf$abs$...@f...man.torun.pl...
> czy robicie czasami ciasta z proszku?
> chodzi mi o te nowości - kopiec kreta itp. czy to jest zjadliwe?
>
Ja bardzo lubię kopiec kreta
Niunia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-10 08:56:02
Temat: Re: moi kochani specjaliści
Użytkownik "sMOCZYCA" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ao3brf$abs$1@flis.man.torun.pl...
> czy robicie czasami ciasta z proszku?
> chodzi mi o te nowości - kopiec kreta itp. czy to jest zjadliwe?
>
Ja natomiast nie lubię bo przypomina mi w smaku mydliny. Wprawdzie ich nie
jadłam ale tak sobie wyobrażam. Ale nie nie to dobre co dobre tylko co komu
smakuje.
Pozdr. - Gośka (Lublin)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-10 10:34:12
Temat: Re: moi kochani specjaliści> czy robicie czasami ciasta z proszku?
> chodzi mi o te nowości - kopiec kreta itp. czy to jest zjadliwe?
>
>
Kiedys upieklam Kilimandzaro i wiecej tego nie zrobie. Moze nie bylo zle,
mojemu mezowi smakowalo, ale chemie czuc. Skusilam sie wtedy, bo przy malutkim
dziecku nie mialam czasu kombinowac, a tesc mial przyjechac :). Okazalo sie, ze
roboty przy tym tyle samo, co przy "wlasnej roboty" ciescie z masa, wiec chyba
nie warto.
Jadlam jeszcze ciasto spaghetti u kolezanki i przyznam sie, ze mi smakowalo.
Jakis dodatek do truskawek sprawia, ze sa bardziej truskawkowe niz truskawki.
Niemniej jednak juz zadnych ciast z torebki piec nie bede.
Pozdrawiam,
AniaR
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-11 15:24:26
Temat: Odp: moi kochani specjaliścijeszcze jeden glos na TAK
smakowalo mi....
kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-11 18:28:39
Temat: Re: moi kochani specjaliścisMOCZYCA <a...@w...pl> napisał(a):
> czy robicie czasami ciasta z proszku?
> chodzi mi o te nowości - kopiec kreta itp. czy to jest zjadliwe?
>
Witam!
Z dwa razy robilam ciasto z torebek i odradzam. Sa moze zjadliwe, ale zawsze
to chemia tym bardziej ze szybkie i dobre ciasto mozesz zrobic sama ( i
przynajmniej wiesz co jesz :-)
pozdrawiam kuchcik
>
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |