Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.inte
ria.pl!not-for-mail
From: Aicha <b...@t...ja>
Newsgroups: pl.sci.psychologia,pl.rec.kuchnia
Subject: Re: no niestety
Date: Wed, 18 Jan 2012 22:03:16 +0100
Organization: INTERIA.PL S.A.
Lines: 34
Message-ID: <jf7c2o$sr$1@usenet.news.interia.pl>
References: <jf7826$4q4$1@speranza.aioe.org> <jf7ain$vom$1@news.icm.edu.pl>
<jf7b3b$19i$1@news.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: wo98.internetdsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1326920601 923 80.55.196.98 (18 Jan 2012 21:03:21
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 18 Jan 2012 21:03:21 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:8.0) Gecko/20111105 Thunderbird/8.0
In-Reply-To: <jf7b3b$19i$1@news.icm.edu.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.sci.psychologia:618190 pl.rec.kuchnia:341164
Ukryj nagłówki
W dniu 2012-01-18 21:46, medea pisze:
>>> dostalem i przeczytalem...
>>> http://tiny.pl/hjlp4
>>>
>>> a sami rozumiecie, jestesmy tu i trzymamy sie razem ;)
>>
>> Nuggetsy zjadłam raz w życiu, czekając na dziecko odbywające jakąś
>> urodzinową imprezę. Smakowały mi jak vegeta w panierce, czyli wrażenie
>> słuszne ;) Ale nie myślałam, że jeszcze coś jest w stanie zrobić na
>> mnie takie wrażenie, szczególnie biorąc pod uwagę to gdzie pracuję.
>> Trudno, Ikea zbiednieje o parę zł z okazji niezjedzonych hot-dogów :D
>
> Bez czytania artykułu wiadomo, że to świństwo, bo smakuje jak świństwo.
> Podobnie zresztą robi się prawdopodobnie takie garmażeryjne kotlety
> "schabowe" albo "cordon blue" dostępne w barach szybkiej obsługi. Smak
> mają równie paskudny.
:) Jak już muszą kupić coś z garmażerki, to to nie zawiera mięsa.
Bardziej chodziło mi o wstrząśnienie w związku z tym, że "mechanicznie
oddzielane" nie jest naprawdę oddzielane.
> A co do tego mają hot-dogi z Ikei? Jadłam ładnych parę lat temu, ale z
> tego co pamiętam, to parówki mieli w nich całkiem niezłe.
Parówki są standardowo robione z MOMu. Ale jak będę w Ikei, to sprawdzę
z czego robią te swoje, bo "korvy" (kiełbaski) można sobie teraz kupić
do domu i niewątpliwie mają podany skład.
--
Pozdrawiam - Aicha
Ze szkoły zostały mi tylko luki w wykształceniu.
/Oskar Kokoschka/
|