Data: 2001-11-28 22:19:46
Temat: Re: pieczenie w żołądku po sokach?
Od: "Karolina" <k...@b...wroc.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Fanaaaaaaaatycy reaguja nawet na iiiironie.Pooooodziwiam upor.
>
> Użytkownik "Karolina" <k...@b...wroc.pl> napisał w wiadomości
> news:9u18ek$eqe$1@opat.biskupin.wroc.pl...
> > Najbardziej na takiej diecie zyska hodowca drobiu(koniecznie
starego!!!),
> > rzeznik ,mleczarnia , potem internista , kardiolog , neurolog ,
> > rehabilitant.....
>
> Karolinko, baaardzo mocno się mylisz.
> Tom ma rację, kiedyś dawno, dawno temu chorych leczono dobrym, tłustym
> rosołkiem. Stara kura ma więcej tłuszczu niż blady, chudy kurczak, no i
> rosół jest smaczniejszy. I jak na ironię, kiedyś nie było tylu
specjalistów,
> a dziś chociaż jest ich tylu, to w zasadzie żaden "swojej" choroby nie
> potrafi skutecznie wyleczyć, bo niemal w każdej jednostce chorobowej na
> wstępie powtarza się ta sama formułka: "przyczyna choroby nie jest znana".
A
> jak się nie zna przyczyny, to można leczyć i leczyć i leczyć i...
>
> Pozdrawiam
> Krystyna (już wyleczona właśnie nie lekami a...dietą, optymalną zresztą)
>
> >
> >
> > Użytkownik ^ToM^ <n...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych
> > napisał:9u13bm$l62$...@n...onet.pl...
> > > Nic dziwnego - soki silnie zakwaszaja, przez co w takich stezeniach sa
> > > poprostu toksyczne. Po co je pic - nieszkoda Ci zdrowia twojego meza?
> > Lepiej
> > > daj mu dobrej smietany, lub tlustego rosolu ze starej kury, a nic go
nie
> > > bedzie pieklo a i jego mozg i serce na tym skorzysta.
> > > Pozdrawiam
> > > tom
> > >
> > >
> >
>
>
|