« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-09-28 19:17:27
Temat: Re: pizzaHabeck Colibretto napisał(a):
> Tak na oko to bym jej dał 50gr.
No to albo niedoszacowales, albo mowimy o innych kostkach
sprawdzilam w lodowce - 100g jak byk :)
--
Myszka + Bartek (14.09.04) 13700g i siedem zebow :o)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-09-28 20:09:23
Temat: Re: pizzaUżytkownik "Goha" <W...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dheqfa$hpo$1@news.onet.pl...
> Habeck Colibretto napisał(a):
>
> > Tak na oko to bym jej dał 50gr.
> No to albo niedoszacowales, albo mowimy o innych kostkach
> sprawdzilam w lodowce - 100g jak byk :)
Widziałem też mniejsze, chyba 40g.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2005-09-29 09:42:54
Temat: Re: pizzaDnia 28.09.2005, o godzinie 22.09.23, na pl.rec.kuchnia, Alek napisał(a):
>>> Tak na oko to bym jej dał 50gr.
>> No to albo niedoszacowales, albo mowimy o innych kostkach
>> sprawdzilam w lodowce - 100g jak byk :)
> Widziałem też mniejsze, chyba 40g.
Sprawdzę przy okazji. Może to i te duże były. Głowy nie dam, bo z reguły
używam w proszku. Na oko to koło 20-30gr wrzucam. Może przy tych większych
rozwalałem 1/3 kostki. Ale to naprawdę ilość o jaką nie warto się bić. I
tak czy tak ciasto wyjdzie doskonale.
--
Pozdrawiam,
*Habeck*
/Każda rzecz ma dwie strony. Fanatycy widzą tylko jedną/
- Schutzbach
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |