| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-12-06 11:11:32
Temat: prodiz-pomozcieDostalam wczoraj (do uzytku) prodiz. Strasznie sie ciesze bo jak tutaj
wytrzymac bez czegos grzejacego. I mam teraz pytanie do Was kochani
grupowicze. Jak z tym sie obchodzic?
Chcialam dzisiaj zrobic udka na obiad. Moze z pieczarkami bo mam ich
duzo.... ale tak zeby kurczaczek byl mieciutki w srodku i mial spieczona
skorke. Bardzo prosze o pomoc.
Kropelka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-12-06 12:44:59
Temat: Re: prodiz-pomozciewloz do prodiza natarte wegeta udka, male kartofelki, srednie pieczarki i
srednie marchewki /tak na oko to wielkosci palca/ - posyp wszysko kilkoma
wiorkami masla i piecz ok. 45-60 min - zycze smacznego /danie proste,
smakowite i jednogarnkowe/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-06 22:16:48
Temat: Re: prodiz-pomozcie
Użytkownik "Kropelka" <k...@n...serwery.pl> napisał w wiadomości
news:asq0l5$1po$1@news.tpi.pl...
> Dostalam wczoraj (do uzytku) prodiz. Strasznie sie ciesze bo jak tutaj
> wytrzymac bez czegos grzejacego. I mam teraz pytanie do Was kochani
> grupowicze. Jak z tym sie obchodzic?
> Chcialam dzisiaj zrobic udka na obiad. Moze z pieczarkami bo mam ich
> duzo.... ale tak zeby kurczaczek byl mieciutki w srodku i mial spieczona
> skorke. Bardzo prosze o pomoc.
Kropelko, spieczony po wierzchu to on raczej nie bedzie.... chyba?
nie pamietam, dawno nie robilam w prodizu, ale jakos tak mi sie kojarzy.
a poza tym prodiz jest dobry na wszystko!
Margola Wierna Prodizom
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |