« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-07-23 20:48:31
Temat: ratunku - zielone pestoDrodzy Grupowicze !
Po powrocie z urlopu - w lodowce wiatr hula (gula) - oprocz sloika z
zielonym pesto tylko szron ...
Jak to pesto zjesc z makaronem - poratujcie !
Dora
PS. Przyjme takze przepis na sorbet - z tego szronu :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-07-23 22:25:23
Temat: Re: ratunku - zielone pesto...najlepiej szybko:) Co bys sil nabrala po tym urlopie:) Ugotuj makaron-a
la dente i musi byc spaghetti i...wymieszaj z Twoim pesto, tylko nie za
duzo. Dodaj oliwy z oliwek a jakbys miala nieco szczescia i znalazla sloik z
czarnymi oliwkami to juz by bylo super. Pycha..
"Dora Slawa Gruza" <d...@w...pl> wrote in message
news:zij%8.58933$Se4.1686730@news.chello.at...
> Drodzy Grupowicze !
>
> Po powrocie z urlopu - w lodowce wiatr hula (gula) - oprocz sloika z
> zielonym pesto tylko szron ...
>
> Jak to pesto zjesc z makaronem - poratujcie !
>
> Dora
>
> PS. Przyjme takze przepis na sorbet - z tego szronu :)
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-24 04:46:06
Temat: Re: ratunku - zielone pesto> ...najlepiej szybko:) Co bys sil nabrala po tym urlopie:) Ugotuj
makaron-a
> la dente i musi byc spaghetti i...wymieszaj z Twoim pesto, tylko nie
za
> duzo. Dodaj oliwy z oliwek a jakbys miala nieco szczescia i znalazla
sloik z
> czarnymi oliwkami to juz by bylo super. Pycha..
ja bym oliwy nie dodawala, bo pesto jest straszliwie tluste i samo
naoliwia makaron (ma w skladzie oliwie). ja zawsze jeszcze posypuje
startym parmezanem.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-24 06:26:52
Temat: Re: ratunku - zielone pestoOn Wed, 24 Jul 2002 06:46:06 +0200, "Rena" <r...@p...pl> wrote:
>> ...najlepiej szybko:) Co bys sil nabrala po tym urlopie:) Ugotuj
>makaron-a
>> la dente i musi byc spaghetti i...wymieszaj z Twoim pesto, tylko nie
>za
>> duzo. Dodaj oliwy z oliwek a jakbys miala nieco szczescia i znalazla
>sloik z
>> czarnymi oliwkami to juz by bylo super. Pycha..
>
>ja bym oliwy nie dodawala, bo pesto jest straszliwie tluste i samo
>naoliwia makaron (ma w skladzie oliwie). ja zawsze jeszcze posypuje
>startym parmezanem.
>
a juakby sie jeszcze turlal jakis pomidor po tej zimnicy to obrac
pociachac i rzucic na makaron (ja jem dowolny) wymieszany z pesto
oraz ten ser na wierzch...nie musi byc parmezan jak w lodowce
pustki...na bezrybiu...ect etc
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |