« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-28 13:58:23
Temat: sylwestrowe żarcieco dobrego i niedrogiego zrobić do przekąszania w noc sylwestrową.
Chodzi mi o jakiś rodzaj małych kanapeczek z czymś tam na dwa gryzy.
Tylko z czym? I żeby było ich kilka rodzajów.
--
Pozdro
KAJA
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-28 15:04:23
Temat: Re: sylwestrowe żarcie
Użytkownik "kaja" <k...@g...pl> napisał
> co dobrego i niedrogiego zrobić do przekąszania w noc sylwestrową.
> Chodzi mi o jakiś rodzaj małych kanapeczek z czymś tam na dwa gryzy.
> Tylko z czym? I żeby było ich kilka rodzajów.
Proponuje krakersy , posmarowane pastą z żółtego sera i jajek ( startych
na tarce z drobnymi oczkami ) + majonez, można posypać szczypiokiem lub
bazylią.
--
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-28 15:42:57
Temat: Re: sylwestrowe żarcie
Użytkownik "kaja" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1070027774.741912@vax.ustronie.pw.edu.pl...
> co dobrego i niedrogiego zrobić do przekąszania w noc sylwestrową.
> Chodzi mi o jakiś rodzaj małych kanapeczek z czymś tam na dwa gryzy.
> Tylko z czym? I żeby było ich kilka rodzajów.
A moze takie koreczki nadziane na wykalaczke typu:
ser zolty, wedlina, pieczarka marynowana, papryka surowa czy marynowana,
ogorek kiszony, korniszon, chlebek jasny, ciemny, winogrono, brzoskwinia w
zalewie, anans, ser plesniowy, rybka (tylko nie bardzo wiem w jakij
postaci), ogorek swiezy, rzodkiewka itd. itp. Kombinacja wedlug gustu.
A i super wygladaja takie koreczki powbijane w grejpfruty.
I wszyscy chetnie sie na nie rzuca. Polecam
Pozdrawiam
Joasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-28 18:04:34
Temat: Re: sylwestrowe żarcieOn Fri, 28 Nov 2003 14:58:23 +0100, kaja <k...@g...pl>
wrote:
>co dobrego i niedrogiego zrobić do przekąszania w noc sylwestrową.
>Chodzi mi o jakiś rodzaj małych kanapeczek z czymś tam na dwa gryzy.
>Tylko z czym? I żeby było ich kilka rodzajów.
rogale albo solanki odstawic na 24 godziny, zeby przestaly byc
bardzo swieze. wtedy pokroic na cienkie kromeczki. kromeczki
posmarowac masle badz majoinezem. na to dobierac korowe rzeczy -
pasztet z paseczkiem papryki czerwonej, kozi twarozek z pesto,
szynka i pol plasterka ogorka, jajjo i pasujacy plasterek
pomidora, albo pol takiego mikro, itepe
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |