Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia tarcie ziemniaków

Grupy

Szukaj w grupach

 

tarcie ziemniaków

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 21


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2007-05-16 15:07:20

Temat: Re: tarcie ziemniaków
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com> szukaj wiadomości tego autora

Maciej L. wrote:


> Ja zawsze recznie. Maszynkami nigdy jeszcze nie wyszly tak delikatne -
> drobniutko starte. Podobnie cebula, ktorej kawalkow po prostu nie
> trawie, a starta recznie jest w formie papki. Takie placki sa jak
> pianki. Inne - grubo tarte na grubych oczkach (drobne paseczki) fajnie
> wychodza wizualnie do potraw a la restauracja, ale jeszcze nie jadlem
> nigdzie takich by nie byly spalone, a w calosci przygotowane - nie
> surowe w srodku.

Ja otrzymuje ten sam efekt "mielac" ziemniaki i cebule w blenderze.

MB

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

formy kamionkowe zaroodporne
Dla Fanow Fataliscie, jemu jakies gruczoly popekaja.
Mus truskawkowy
Plyta indukcyjna, a metalowe sztuce pod nia
Ciasto drożdżowe a wielkość blachy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »