Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rosół po zagłębiowsku

Grupy

Szukaj w grupach

 

Rosół po zagłębiowsku

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-11-28 15:01:18

Temat: Rosół po zagłębiowsku
Od: "szama" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

1/2 kg wołowiny
włoszczyzna
25 dag białej fasolki
3 duże ziemniaki
garść cienkiego makaronu (własnej roboty)
sól, pieprz
zielenina

Ugotować rosół z wołowiny i włoszczyzny, doprawić go pieprzem i solą. Osobno
ugotować białą fasolkę, makaron i ziemniaki. Na talerzach ułożuć makaron, na
nim po 2-3 łyżki białej fasolki i na środku ziemniaka. posypać zieleniną,
zalać rosołem. podawać natychmiast.

Smacznego. Aguś.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kurczak w musztardzie
foremki
nie na temat przepraszam
Wigilijny mus z karpia (P)
pyszne ciasto

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »