| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-01-31 06:15:32
Temat: Rury makaronoweHej!
Chce zapiec rigatoni z mielona cielecina i sosem pomidorowym.
Czy mam je przed nadzianiem podgotować?
Czy po ulozeniu w brytfance zalac sosem pomidorowym, czy lepszy bedzie
beszamel?
Dzieki za podpowiedzi,
Michal.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-02-01 07:27:22
Temat: Re: Rury makaronoweMichal Kowalewski wrote:
> Hej!
> Chce zapiec rigatoni z mielona cielecina i sosem pomidorowym.
> Czy mam je przed nadzianiem podgotować?
> Czy po ulozeniu w brytfance zalac sosem pomidorowym, czy lepszy bedzie
> beszamel?
Kasiu, dziękuję za pomoc!
Wyszlo ekstra - zapiekane rury z miesem i sosem posypane po wierzchu
mozarella i rokpolem. Mniam!
Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
Upieprzylem sie przy tym potwornie.
Jakies rady?
Pozdrawiam,
Michal.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-02-01 11:20:16
Temat: Re: Rury makaronowe> Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
> Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
> Upieprzylem sie przy tym potwornie.
> Jakies rady?
> Pozdrawiam,
> Michal.
>
Ja to zawsze robie lyzeczka. ale jak masz problemy to polecam szpryce
cukiernicza z duzym okraglym otworem
Przemyslaw Koziarski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-02-01 18:59:13
Temat: Re: Rury makaronowe
Michal Kowalewski wrote:
> Michal Kowalewski wrote:
>
> > Hej!
> > Chce zapiec rigatoni z mielona cielecina i sosem pomidorowym.
> > Czy mam je przed nadzianiem podgotować?
> > Czy po ulozeniu w brytfance zalac sosem pomidorowym, czy lepszy bedzie
> > beszamel?
>
> Kasiu, dziękuję za pomoc!
> Wyszlo ekstra - zapiekane rury z miesem i sosem posypane po wierzchu
> mozarella i rokpolem. Mniam!
>
> Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
> Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
> Upieprzylem sie przy tym potwornie.
> Jakies rady?
> Pozdrawiam,
> Michal.
Mozesz uzyc worka jak do dekoracji tortu, ale z gruba rura...
F.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-02-01 21:52:40
Temat: Re: Rury makaronowe
> > Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
> > Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
> > Upieprzylem sie przy tym potwornie.
> > Jakies rady?
> > Pozdrawiam,
> > Michal.
>
> Mozesz uzyc worka jak do dekoracji tortu, ale z gruba rura...
> F.
Najlepiej wsadzic nadzienie w worek plastikowy, nadciac troszke rog worka, i
wsuwajac go jak najglebiej, nadziewac.
Magdalena
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-02-02 04:21:37
Temat: Re: Rury makaronowe> > Mozesz uzyc worka jak do dekoracji tortu, ale z gruba rura...
> > F.
Z ta gruboscia byl wlasnie problem.
> Najlepiej wsadzic nadzienie w worek plastikowy, nadciac troszke rog worka, i
> wsuwajac go jak najglebiej, nadziewac.
> Magdalena
Dzieki po trzykroc,
Michal.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |