Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rury makaronowe

Grupy

Szukaj w grupach

 

Rury makaronowe

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-01-31 06:15:32

Temat: Rury makaronowe
Od: Michal Kowalewski <m...@r...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Hej!
Chce zapiec rigatoni z mielona cielecina i sosem pomidorowym.
Czy mam je przed nadzianiem podgotować?
Czy po ulozeniu w brytfance zalac sosem pomidorowym, czy lepszy bedzie
beszamel?
Dzieki za podpowiedzi,
Michal.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-02-01 07:27:22

Temat: Re: Rury makaronowe
Od: Michal Kowalewski <m...@r...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Michal Kowalewski wrote:

> Hej!
> Chce zapiec rigatoni z mielona cielecina i sosem pomidorowym.
> Czy mam je przed nadzianiem podgotować?
> Czy po ulozeniu w brytfance zalac sosem pomidorowym, czy lepszy bedzie
> beszamel?

Kasiu, dziękuję za pomoc!
Wyszlo ekstra - zapiekane rury z miesem i sosem posypane po wierzchu
mozarella i rokpolem. Mniam!

Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
Upieprzylem sie przy tym potwornie.
Jakies rady?
Pozdrawiam,
Michal.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-02-01 11:20:16

Temat: Re: Rury makaronowe
Od: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
> Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
> Upieprzylem sie przy tym potwornie.
> Jakies rady?
> Pozdrawiam,
> Michal.
>

Ja to zawsze robie lyzeczka. ale jak masz problemy to polecam szpryce
cukiernicza z duzym okraglym otworem

Przemyslaw Koziarski


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-02-01 18:59:13

Temat: Re: Rury makaronowe
Od: af <f...@p...net> szukaj wiadomości tego autora




Michal Kowalewski wrote:

> Michal Kowalewski wrote:
>
> > Hej!
> > Chce zapiec rigatoni z mielona cielecina i sosem pomidorowym.
> > Czy mam je przed nadzianiem podgotować?
> > Czy po ulozeniu w brytfance zalac sosem pomidorowym, czy lepszy bedzie
> > beszamel?
>
> Kasiu, dziękuję za pomoc!
> Wyszlo ekstra - zapiekane rury z miesem i sosem posypane po wierzchu
> mozarella i rokpolem. Mniam!
>
> Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
> Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
> Upieprzylem sie przy tym potwornie.
> Jakies rady?
> Pozdrawiam,
> Michal.

Mozesz uzyc worka jak do dekoracji tortu, ale z gruba rura...
F.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-02-01 21:52:40

Temat: Re: Rury makaronowe
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net> szukaj wiadomości tego autora




> > Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
> > Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
> > Upieprzylem sie przy tym potwornie.
> > Jakies rady?
> > Pozdrawiam,
> > Michal.
>
> Mozesz uzyc worka jak do dekoracji tortu, ale z gruba rura...
> F.

Najlepiej wsadzic nadzienie w worek plastikowy, nadciac troszke rog worka, i
wsuwajac go jak najglebiej, nadziewac.
Magdalena

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-02-02 04:21:37

Temat: Re: Rury makaronowe
Od: Michal Kowalewski <m...@r...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> > Mozesz uzyc worka jak do dekoracji tortu, ale z gruba rura...
> > F.

Z ta gruboscia byl wlasnie problem.

> Najlepiej wsadzic nadzienie w worek plastikowy, nadciac troszke rog worka, i
> wsuwajac go jak najglebiej, nadziewac.
> Magdalena

Dzieki po trzykroc,
Michal.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Panierka z KFC
Ośmiornice.
sajgonki
Nalesniki
Re: Placki ziemniaczane

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »