| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-01-16 06:53:46
Temat: Ryba w sosie jogurtowymPodzielę sie z wami moim ulubiomym przepisem na rybkę.
20 dkg ryby morskiej (może być filet),
10 dkg jogurtu naturalnego,
1 strąk papryki,
1 słodka cebula (czerwona lub biała),
2 ząbki czosnku,
sól, pieprz, natka pietruszki.
Zmiksować jogurt z cebulą, papryką, czosnkiem i przyprawami.
Rybę ułożyć w naczyiu żaroodpornym, polać sosem jogurtowym i piec ok.
15 min w temp. 200st. Przed podaniem posypać natką pietruszki.
Kiedy robię taką własnie rybkę tylko dla siebie to ułatwiam sobie
życie nie wrzucając jej do piekarnika tylko na patelnie teflonawą,
polewam sosem i duszę na małym gazie.
Do tego można dodać ruż lub bagietkę.
Pozdrawiam Marychna
----------------------------------------------------
------------------
Wywiady z gwiazdami ekranu, wywiady z ludzmi filmu...
http://film.interia.pl/id/wywiad/arch/www/wywiad/go
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |