Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Schabowy chrupki i miekki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Schabowy chrupki i miekki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-04-14 21:55:38

Temat: Re: Schabowy chrupki i miekki
Od: papndekel <a...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

szajbus napisał(a):
> Chcialem zapytac jak robicie
> to ze schabowy jest chrupiacy i nie twardy
> bo wychodzi mi twardy

ja schaboszczaki sole, pieprze i rozsmarowuje na nich odrobine octu
winnego, pakuje w folie spozywcza i na 2,3 godzinki do lodowki. Smaze na
malym ogniu na smalcu po 5 minut z kazdej strony. Wychodza chrupiace i
soczyste.

pozadrawiam

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

budyn z ciasta jogurtowego
Czyje podręczniki lepsze, proszę o pomoc praktyków
Pizza hut-nie bijcie tym razem ziemniaczki
kahlua
jogurty kupne

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »