| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: m8se <m...@a...interia.pl> Newsgroups: pl.misc.dieta Subject: Skład kefiru. Date: Sun, 20 Mar 2005 20:42:41 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 11 Message-ID: <d1kjip$213$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: limbo.altec.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1111347609 2083 194.150.197.226 (20 Mar 2005 19:40:09 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 20 Mar 2005 19:40:09 +0000 (UTC) X-Accept-Language: pl, en-us, en X-User: m8se User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:46055 Ukryj nagłówki Jakie tak naprawdę bakterie wchodzą w skład kefirów? Na wiekszości z | |
Zobacz także