« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-12-27 18:57:52
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...>
> To nie sa sztucznosci!, nie nalezy tego rozumiec jak te wszystkie Fixy
> Knorra czy Maggi dostepne dla nas w handlu.To sa produkty dla restauracji
> lub kawiarni np.wspaniale zamrozone wypieki, z odpowiednia instrukcja jak
> nalezy je przygotowac, w jakiej temp..., ( nie w normalnych piekarnikach)
> .Nie bede zdradzala innych dan, bo one sa naprawde smaczne i
przygotowywane
> przez dobrych kucharzy(produkcja)a potem przez dobrego kucharza w
> restauracji i tutaj rzeczywiscie duzo zalezy od tej ostatniej "obrobki"wg.
> instrukcji producenta.
> Ilona
>
Pokaz prosze jeden produkt cateringu, w ktorym nie ma ani glutaminianu sodu
jako wzmacniacza smaku czy tez benzoesanu jako konserwanta. A ponad to, jaki
wolisz np. zurek - z proszku czy taki naturalny, robiony na prawdziwym
zakwasie...
Naturalne jest piekne...
Pzdr.
Robert
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-12-27 19:33:18
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...
"Robert" <r...@t...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:aui7q8$pn4$1@news.tpi.pl...
> >
> > To nie sa sztucznosci!, nie nalezy tego rozumiec jak te wszystkie Fixy
> > Knorra czy Maggi dostepne dla nas w handlu.To sa produkty dla
restauracji
> > lub kawiarni np.wspaniale zamrozone wypieki, z odpowiednia instrukcja
jak
> > nalezy je przygotowac, w jakiej temp..., ( nie w normalnych
piekarnikach)
> > .Nie bede zdradzala innych dan, bo one sa naprawde smaczne i
> przygotowywane
> > przez dobrych kucharzy(produkcja)a potem przez dobrego kucharza w
> > restauracji i tutaj rzeczywiscie duzo zalezy od tej ostatniej
"obrobki"wg.
> > instrukcji producenta.
> > Ilona
> >
> Pokaz prosze jeden produkt cateringu, w ktorym nie ma ani glutaminianu
sodu
> jako wzmacniacza smaku czy tez benzoesanu jako konserwanta. A ponad to,
jaki
> wolisz np. zurek - z proszku czy taki naturalny, robiony na prawdziwym
> zakwasie...
> Naturalne jest piekne...
> Pzdr.
> Robert
Przeciez napisalam, zadne fixy , a Ty pytasz o zurek w proszku!
Ilona
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-27 21:09:14
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...
>> >
>> > To nie sa sztucznosci!, nie nalezy tego rozumiec jak te wszystkie Fixy
>> > Knorra czy Maggi dostepne dla nas w handlu.To sa produkty dla
>restauracji
>> > lub kawiarni np.wspaniale zamrozone wypieki, z odpowiednia instrukcja
>jak
>> > nalezy je przygotowac, w jakiej temp..., ( nie w normalnych
>piekarnikach)
>> > .Nie bede zdradzala innych dan, bo one sa naprawde smaczne i
>> przygotowywane
>> > przez dobrych kucharzy(produkcja)a potem przez dobrego kucharza w
>> > restauracji i tutaj rzeczywiscie duzo zalezy od tej ostatniej
>"obrobki"wg.
>> > instrukcji producenta.
>> > Ilona
>> >
>> Pokaz prosze jeden produkt cateringu, w ktorym nie ma ani glutaminianu
>sodu
>> jako wzmacniacza smaku czy tez benzoesanu jako konserwanta. A ponad to,
>jaki
>> wolisz np. zurek - z proszku czy taki naturalny, robiony na prawdziwym
>> zakwasie...
>> Naturalne jest piekne...
>> Pzdr.
>> Robert
>Przeciez napisalam, zadne fixy , a Ty pytasz o zurek w proszku!
>Ilona
>
a moze on ma Fixa na punkcie knora...
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-27 23:34:13
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...
Użytkownik "Robert" <r...@t...pl> napisał w wiadomości
news:aui2vo$i8h$1@news.tpi.pl...
> ksiazke - poradnik napisz albo uruchom 0800 z poradami,
> moja wiadomosc miala jedynie charakter informacji
No i jeszcze te nerwy ... Nie, nie ... Handlowe zero i tyle ...
--
Zenek
Vesele Vanoce a Stastny Novy Rok 2003! Milujte se a mnozte se!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-27 23:35:13
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...Uzytkownik "I.P." <i...@g...de> napisal w wiadomosci
news:aui5e6$6k5$02$1@news.t-online.com...
> Przypuszczam, ze Robert myli pojecie handlowca z dostawca, a wiec rozwozi
> rozne produkty i juz wie co z tego robia kucharze!
Hehehe ... Mozliwe.
Pozdrawiam serdecznie.
--
Zenek
Vesele Vanoce a Stastny Novy Rok 2003! Milujte se a mnozte se!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-28 10:12:21
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...
Użytkownik "Robert" <r...@t...pl> napisał w wiadomości
news:aui7q8$pn4$1@news.tpi.pl...
to polecilsz w koncu te knajpe bez sztucznosci w wwie, czy postanowiles
tylko bic tu piane?....
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-30 00:49:15
Temat: Re: Te niby dobre knajpki...Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>
>a moze on ma Fixa na punkcie knora...
>
>Trys
>K.T. - starannie opakowana
>
Albo tez odwrotnie...;->>>>>>>
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |