Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia UCHA Z PELMIENIAMI

Grupy

Szukaj w grupach

 

UCHA Z PELMIENIAMI

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-04-23 05:05:09

Temat: UCHA Z PELMIENIAMI
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Gotujemy uchę z wielu gatunków ryb, mięso ryb mielemy i robimy z niego farsz
dodając cebulkę i sól, wyrabiamy pierożki i po ugotowaniu układamy w wazie
lub bezpośrednio na talerze, zalewamy gorącą przeźroczystą lub zabarwioną
szafranem uchą.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

PELMIENIE Z KALMARÓW
kurczak z suszonymi pomidorami i bazylią
Małże - z czym podawać?
smalec z jabłkami (potrzebny przepis)
Kapustová polévka s rýží

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »