« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-12-11 21:40:11
Temat: WOKWiem ze pewnie bylo walkowane wiele razy ale...
Wiec czy jest tu ktos z Lodzi kto moglby mi doradzic gdzie kupic dobry WOK
????
I jeszcze jedno co to znaczy dobry WOK - czym powinienem sie kierowac
kupujac takowy... ???
--
###################
Artur Nowacki
LODZ
a...@t...net.pl
ICQ #82071542
###################
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-12-12 13:43:33
Temat: Re: WOKw macro cash'u sa fajne zeliwne woki z miseczkami, talerzykami i innymi
duperelami, za 121 PLN
alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-12 16:54:36
Temat: Re: WOKAle chyba Wok powinien byc blaszany a nie zeliwny ???
--
###################
Artur Nowacki
LODZ
a...@t...net.pl
ICQ #82071542
###################
"alex" <l...@p...onet.pl> wrote in message
news:9v7mpe$e8a$1@news.onet.pl...
> w macro cash'u sa fajne zeliwne woki z miseczkami, talerzykami i innymi
> duperelami, za 121 PLN
>
> alex
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-12-13 23:23:13
Temat: Re: WOKMoże być żeliwny tak samo jak metalowy, sztuką jest przygotowanie potrawy,
szczególnie warzyw. Metalowe nie nadają się na blat elektryczny, z powodu
kształtu, żeliwne są upierdliwe w przygotowywaniu zielska, trzeba każdy
składnik odsączać, ale ja wolę żeliwo , jak to się natrze czosnkiem i oliwą
i postawi na ogniu to żadne kadzidło tego nie powtórzy :) Mniam
Pozdrawiam
Mirek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |