| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-04 12:07:04
Temat: Zywnosc ekologiczna-wieprzowinaMoi drodzy!
Jako, ze jestescie ekspertami w dziedzinach kuchennych mam do was prosbe-
pytanie.Zastanowcie sie chwile i odpowiedzcie najlepiej na priva jakie
cechy powinna miec wedlug Was ekologiczna wieprzowina.Taka za ktora
jestescie w stanie zaplacic wiecej w sklepie ale miec swiadomosc, ze jest
zdrowa, bez zadnych antybiotykow i syntetykow.Chodzi mi o cechy
organoleptyczne i jakosciowe.
Za poswiecony czas bardzo dziekuje.
-
mishka
P.S. Ja to sobie wyobrazam, jako tzw. wiejskie mieso z tluszczykiem i
zwarta konsystencja, o zdecydowanym rozowym kolorze a nie jakies wodniste
niewiadomo co.-Jeszcze raz dziekuje za pomoc
-
mishka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |