« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-01-25 14:15:53
Temat: bananowiec z żółtekCzy ktoś próbował robić bananowca Magdy Bassett, dając zamiast całych
jajek tylko żółtka? Jaką rolę spełniają białka w cieście?
Próbować czy lepiej skoczyć do sklepu i nie eksperymentować?
--
Pozdrawiam
Asia Słocka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-01-25 16:23:04
Temat: Re: bananowiec z żółtekUżytkownik Asia Slocka <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisała:
> Czy ktoś próbował robić bananowca Magdy Bassett, dając zamiast całych
> jajek tylko żółtka? Jaką rolę spełniają białka w cieście?
> Próbować czy lepiej skoczyć do sklepu i nie eksperymentować?
Nigdy tak nie robilam, ale poniewaz do ciasta daje sie cale jajka, wiec
mysle, ze powinno sie udac rowniez z samych zoltek.
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |