« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-06-28 09:04:56
Temat: biszkopt17g mąki, 17g cukru, 5 jaj, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 1 łyzka octu.
Żółtka ubić widelcem dodając łyżeczkę proszku i octu. Osobno ubić białka z
cukrem i następnie delikatnie wymieszać z mąką i żółtkami (drewnianą
łyżką ). I piec i ten biszkopt zawsze się udaje
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-06-29 12:40:24
Temat: Re: biszkoptChyba raczej 17 dag, a nie g?!
Pozdrawiam kasia
Użytkownik Ela Sowa <e...@w...opole.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
> 17g mąki, 17g cukru, 5 jaj, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 1 łyzka octu.
> Żółtka ubić widelcem dodając łyżeczkę proszku i octu. Osobno ubić białka z
> cukrem i następnie delikatnie wymieszać z mąką i żółtkami (drewnianą
> łyżką ). I piec i ten biszkopt zawsze się udaje
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-07-02 17:10:54
Temat: Re: biszkopt A dla mnie jak biszkopt to tylko Magdaleny B :)))
Na pewno jest w archiwum i jeszcze pare razy na liscie :)))
Marta
Użytkownik "Ela Sowa" <e...@w...opole.pl> napisał w wiadomości
news:3959bf5f@news.vogel.pl...
> 17g mąki, 17g cukru, 5 jaj, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 1 łyzka octu.
> Żółtka ubić widelcem dodając łyżeczkę proszku i octu. Osobno ubić białka z
> cukrem i następnie delikatnie wymieszać z mąką i żółtkami (drewnianą
> łyżką ). I piec i ten biszkopt zawsze się udaje
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |