« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-07-05 11:57:26
Temat: boczniaki z rusztuJak nietrudno się domyślić - schną. Zanadto. Jaki jest sposób, żeby były
upieczone, ale wciaż miały jakiś miąższ?
Wchodzimy w ten sezon jarzynowo. Koniec z kiełbachą! Koniec z rumsztykiem!
Wprowadzam rodzinie nową jakość. Czas najwyższy.
Margola
--
+++++++++++++++++++++++++
Margola Sularczyk
www.sularczyk.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-07-05 15:31:55
Temat: Re: boczniaki z rusztu
Użytkownik "Margola" <malgos@spamowi_mowimy_won.panda.bg.univ.gda.pl>
napisał w wiadomości news:e8g9jc$emp$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jak nietrudno się domyślić - schną. Zanadto. Jaki jest sposób, żeby były
> upieczone, ale wciaż miały jakiś miąższ?
>
> Wchodzimy w ten sezon jarzynowo. Koniec z kiełbachą! Koniec z rumsztykiem!
> Wprowadzam rodzinie nową jakość. Czas najwyższy.
>
> Margola
>
A nie mozna zamoczyc na moment w oleju jakim??..
ja tak robie z pieczarkami i działa...oczywiscie tak samo z cukinia
kabaczkiem i bakłazanem mozna zrobic..;))
aha i polecam banany z grila ;))
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-07-05 16:39:23
Temat: Re: boczniaki z rusztuMargola <malgos@spamowi_mowimy_won.panda.bg.univ.gda.pl> napisał(a):
> Jak nietrudno się domyślić - schną. Zanadto. Jaki jest sposób, żeby były
> upieczone, ale wciaż miały jakiś miąższ?<
zawin w folie, albo skroc czas pieczenia i posmaruj czyms po wierzchu; oliwa
z ziolami, maslo z czosnkiem, plasterek zoltego sera.
katarzyna
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |