« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-09-29 08:56:56
Temat: co z hiszpaniiLecę do Hiszpanii - do Andaluzji.
Co polecacie dobrego i ciekawego do jedzenia stamtąd?
Wiem: jerez, jamon serrano - choć to jest też w Polsce,
nie ma yemas - oczywiście kupię
Co takiego innego mniej znanego polecacie??
Pozdrawiam
Fiora
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-10-02 09:58:05
Temat: Re: co z hiszpaniiZe znanych polecam jeszcze crema catalana - to co prawda nie andaluzyjsca
specjalność, ale na pewno znajdziesz w alkoholach - ichnia odmiana
ajerkoniaku.
Edyta
\
Użytkownik "fiora" <f...@r...pl> napisał w wiadomości
news:26699$451cdfd8$57cfa4d7$27353@news.chello.pl...
> Lecę do Hiszpanii - do Andaluzji.
> Co polecacie dobrego i ciekawego do jedzenia stamtąd?
> Wiem: jerez, jamon serrano - choć to jest też w Polsce,
> nie ma yemas - oczywiście kupię
> Co takiego innego mniej znanego polecacie??
> Pozdrawiam
> Fiora
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-10-02 09:59:45
Temat: Re: co z hiszpaniifiora napisał(a):
> Co takiego innego mniej znanego polecacie??
> Pozdrawiam
Wina! Mój mąż właśnie w ten weekend przywiózł całą torbę świetnych i
tanich win z Hiszpanii. Wypiliśmy na razie wino z rejonu Rioja i było
wyśmienite, a kosztuje grosze, bo około 3-5 euro.
Pozdrawiam
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |